fredag 13. november 2020

Kvernpumpe kloakk

KAN FÅES I 1-FAS 230V, 3-FAS 230V å 3-FAS 400V PRISEN ER AKKURAT DEN SAMME! Kvernpumpen er beregnet for pumping av tung kloakk fra steder som mangler naturlig fall til avløpsanlegg. Maks-kapasiteten er på 2liter per minutt hvilket .

Lurer også på om jeg skal gå for virvelhjuls, kanalhjuls- eller kvernpumpe? Virker som det er kvernpumper folk har mest problemer med. KVERNPUMPE PIRANHA S 17/D14-10-KFM 11/4.


Pumpene kan leveres i 1-fase og 3-fase utførelse.

Wilo hjelper deg i planleggingen av systemer og anlegg med en rekke brosjyrer og nedlastingselementer. En kvernpumpe pulveriserer avløpsvann før du leverer den til kloakknettet. Pumpen kverner alt som normalt tilhører kloakken. Ikke behov for vipper eller andre start/stopp funksjoner. Innebygget start ,stopp og alarmfunksjon.


Kraftig kvernpumpe (SEG.på eller Kw) med stor kapasitet. Flygt DXG 25-kvernpumpe 230V i 3-fas utførelse med automatikkskap og stk vipper. Komplett kloakkpumpestasjon med ferdig montert vippeoppheng, klar for monteringRotasjonsstøpt kloakkpumpestasjon i korrosjonsbestandig og miljøvennlig . Nedsenkbar kvernpumpe for kloakk i solid.

Pumpen har vanntett kabel- kabelgjennomføring og innebygget termisk rele. Kraftig kvernpumpe (SEG.4.på Kw) med stor kapasitet. Da de effektive avløpspumpene samler opp spillevannet og kan pumpe det meter loddrett og 1meter vannrett til nærmeste kloakk, gjør de det mulig f. Senkbar kvernpumpe type ABS Piranha 08/09. Vær spesielt oppmerksom på sikkerhetsregler for arbeid i lukkede områder i kloakkanlegg og. Deretter kommer noen råd spesielt for de som har kvernpumpe.


Husk at selv om din hytte ikke har egen kvernpumpe, vil din kloakk uansett bli kjørt gjennom flere. Det er en pumpe i grå tank eller heisstasjonen som sliper opp alle faste stoffer i tanken. LPS kvernpumpe er dimensjonert for å ta imot avløpsvannet fra ett hus/hytte.


Tanken (5) skal plasseres slik at alt avløp renner med selvfall inn i tanken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.