onsdag 14. oktober 2020

Tofløyet terrassedør

NorDan tofløyet balkongdør kan leveres som, symmetrisk eller usymmetrisk inndelt. I tillegg til innadslående variant, også som 2-fløyet. Tilvalg som sparkeplater . Gilje ytterdører og entrédører leveres på mål inntil 129x2og inntil 239x2( tofløyet ). Dørene kan inndeles med glass etter ønske, men minimum 1mm . Kjøp tofløyet balkongdør til din terrasse.

I PVC, tre, tolags eller trelags glass. Se prisliste i nettbutikk. Se hva du har plass til og hva du kan koste på. Våre dobbelte terrassedører er veldig . Med tofløyet balkongdør får du stor. Det vil si at det bare er en enkelt dør, mens en tofløyet dør er to dører ved siden av hverandre.


Enfløyet balkongdør er veldig vanlig. Harmonie balkongdør hvit. Våre balkongdører er svært anvendelige og passer til alle typer boliger.

Lyssand balkongdører har trinnløs luftestilling som standar og kan også leveres med . Vinduer, Sidehengslet tofløyet. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Verandadør og terrassedør 6. Standard fylling er sporfrest . Balkongdør og altandør 4. I sortimentet finner du både ytterdører, terrassedører og dører spesielt egnet for bi - innganger og boder. Ulike stil- og designretninger ivaretar dine ønsker enten . H-balkongdør leveres 1- eller 2-fløyet med alternative brystningshøyder.


Døren har trinnløs luftestilling, som gjør at du kan låse døren i forskjellige posisjoner. I dobbel balkongdør er paskvilgrepet montert i den ene døren. Den andre døren åpnes med en lås i topp og bunn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.