onsdag 21. oktober 2020

Pressenning

Presenninger i vått og tørt. Her finner du presenninger i mange størrelser, og sikkert en som passer til det du skal dekke til eller beskytte også. Vi har blant annet noen spesialvarianter, som for eksempel en smart formet presenning til beskyttelse av motorsykkelen eller mopeden når du ikke bruker den. Hylleplass: velg varehus Loading.


Utsolgt Begrenset lager Lagerstatus. Holdbar presenning av vevforsterket polyeten, grønn eller hvit.

Utstyrt med innsydde kantsnorer og aluminiumsmaljer hver meter. Syre-, alkalie- og saltresistent. For beskyttelse av kjøretøy, . Våre sterke PVC- presenninger er nyttig til ditt behov for overdekking. Sorterer etter: Relevans, Nyheter, A-Z, Pris, Vurdering.


Noe gikk galt under søket. Vennligst prøv det samme søket på nytt. Improvisert telt bestående av en opphengt presenning.

Den kan være laget av eksempelvis armert plastfolie eller oljeimpregnert stoff. På grunn av ulike fraktkostnader kan prisene variere mellom byggevarehusene. Velg byggevarehus for å se lagerstatus og korrekt pris.


Sortér etter relevans, Sortér etter pris høy-lav, Sortér etter pris lav-høy . Vi leverer presenninger til de fleste bruk, bransjer og yrkesgrupper. Våre presenninger beskytter dine verdier. Vi har Spesialpresenninger, palletrekk, forheng med skinnesystem, tilhengerpresenning, bil, lastebil og . Hos MAXBO finner du presenning til overdekking og beskyttelse for mange forhold. Kjøp på nett eller i butikk. PRESENNING 120GR 4X2M GRØNN.


UV Behandlet laminering, armert x 16. Vi har søplesekker og presenninger i forskjellige størrelser til konkurransedyktige priser. Om du lurer på noe om produktene, ta gjerne kontakt med oss. Tau til presenning m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.