onsdag 21. oktober 2020

Muttertrekker med moment

En slik ser ut som halvtommer forlengerstav, men den er en torsjonsfjær som gjør at det rett og slett ikke går an å overføre mer moment med en slående muttertrekker. Clas Ohlson selger slike i flere momentvarianter for 1kroner og Biltema selger sett med fem ulike momenter fra til 1Nm for 349 . Ny 18V muttertrekker fra Facom. CLslår bolter og muttere løs med moment som en lastebil, bokstavelig talt.


Nm i frakoblingsmoment.

Jeg har to biler å skifte dekk på to ganger i året. Hvilken muttertrekker duger, som ikke koster mer enn nødvendig? Hvordan får man rett moment på lettmetallfelgene? Momentstaver fra biltema? Og hvilket moment skal man bruke?


Scoda ovtavia stv med originale felger). Jeg er primært på utkikk etter .

Muttertrekker Jula - Motor, dekk og felg innlegg 25. Bil og motor innlegg 12. Skal kjøpe inn bedre utstyr til å skifte på hjul på bilen, da kryss jeg har ikke fungerer spesielt bra.


Lurer da på om jeg burde gå for en billig muttertrekker ala elektrisk eller en momentnøkkel? Har stort sett ikke noe imot å bruke krefter på å løsne, bare det glir godt. Har sett på denne momentnøkkelen:. Tips til muttertrekker ? Teknisk og trimming 18. Kjøp av momentstav for dekkskifte, hvilken?


Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. LED lys, belte-klips, batteriindikator. Nm dreiemoment, lengde kun 147mm og IPgodkjent. Z-modeller leveres uten batterier, lader og koffert.


Sterk muttertrekker med hele . CoCraft elektrisk muttertrekker. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer.

Maks moment : 4Nm Vekt: kg. Lite følsomhet i avtrekkeren, klumpete design og dårlig vektbalanse. Helt kule- og rullelagret, gummiert håndtak som reduserer vibrasjoner og kulde fra håndtaket. Enhåndsmodell meget lett i spesialstål. Hei Er det noen med erfaring på disse muttertrekkerne som Jula og Biltema selger?


Er vel stort sett samme maskina vil jeg tro. Er billig hvis det funker men helt bortkastet hvis de ikke klarer å løsne en bolt som sitter litt. Tenkte og å kjøpe en momentstav på 110nm. Har ikke erfaring med batteridrevne muttertrekkere , men har brukt elektriske ( 220V) og luftdrevne, og større er bedre. D Den lille har nok moment for å trekke til hjulmuttre, men kan bli noe svak til å løsne.


Kjøp den største på ebay, prisene var ikke så gærne der. I tilegg kjøper du en momentstav som passer . Solid hus i komposittmateriale, justerbart moment , reversibel, samt solid med Newtonmeter! Har ikke tall på kor mange ganga vi har tatt fram latmannsarma på verkstedet når muttertrekkeran ikke har kraft nok. Som han Hi-Side e inne på, kan de sett nå innihelsike fast, -å da hjelp . Jeg kjøpte meg billigkompressor på coop obs til 6til å fylle luft og blåse rent me og så fikk jeg en luft muttertrekker av onkelen min, prøvde å skifte dekk med den, klarte ikke å løsne boltene. Ja det er bygget på lastebilunderstell og det er vanvittige moment på noen av de større boltene.


Nm moment , tre hastigheter for ulike bruksområder. Meget kraftig muttertrekker med twin hammer- mekanisme. Da bør du uansett se på maskiner med mest mulig moment. Vi har testet alt fra billige maskiner i forbrukersegmentet til dyre proffmaskiner.


I utgangspunktet skiller de seg litt på spesifikasjoner, men ikke nevneverdig. Den store forskjellen er nok i bruksfrekvens og levetid. En som bare skal bytte hjul på en bil . Les alle instruksjonene nøye.


Enerpac kan ikke holdes ansvarlig for personskader eller materiell skade som oppstår som følge av usikker bruk, manglende vedlikehold eller feil bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.