mandag 26. oktober 2020

Muggsopp test

Fukt og muggsopp gir dårlig inneklima i mange boliger. Mycoteam utviklet en test -tape som alle kan bruke for å . Man sjekker der fordi det blir kaldt bak der, og da kan det kondensere og bli muggsopp , sier Mohn Jenssen til TV hjelper deg. Hodepine er ett av de første symptomene på at du har muggsopp i boligen. En enkel test kan avsløre synderen.


De kommer i fuktig miljø og formerer seg ved å spre sporer i luften.

Muggsopp forekommer naturlig både innendørs og utendørs. Test inneklimaet hjemme med syltetøyglass. Du kan langt på vei sjekke om du har mugg eller fukt i hjemmet selv. Fukt i huset kan skade helsen din. Kontroller først at det ikke er noe så enkelt som mugg i brødboksen eller i andre lagervarer.


Lukt fra muggsopper kommer vanligvis fra muggsopper i vekst og i . Mycotapeer en enkel test som du lett utfører selv, og som gir deg svar på støvsammensetning og forekomst av muggsopp på eller nær prøvestedet. LabTjenester tilbyr prøvetaking og analyse av din bolig for å undersøke inneklima. Vi sjekker blant annet for mugg og gjærsopp.

Innemiljø omfatter mange faktorer, der luftkvalitet er én. Eurofins har over års erfaring med analyse av innemiljøprøver, og har testet over en . Mange har muggsopp i huset uten å vite om det. De som sliter med astma og luftveisplager, har spesielt god nytte av en slik test. Rosiner og tørket frukt kan inneholde gift fra muggsopper, viser en test gjennomført for NRK.


Ikke gi for mye rosiner til småbarn, lyder rådet fra . Ekspertise innen muggsopp og fuktproblematikk. Målinger, analyse og rådgivning. Utleie av måleutstyr og eget laboratorium. Mugg er en sopp som gir fra seg sporer og såkalte mykotoksiner, som takket.


Jeg Lurer da på hvor man får tak i slike tester for å sjekke om man har farlige mugg og sopp sporer i huset? Selv om det kommer ørsmå mengder av disse muggsopp -produktene fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.