torsdag 3. september 2020

Snekker hamar

Anbudstorget hjelper deg å hente tilbud fra flere samtidig. Totalleverandør av byggetjenester. Snekker og tømrer Hamar , inkl.


Byggmester Svein Adolfsen AS holder til på Hamar og tar oppdrag i og rundt Hamar. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best!

Ta kontakt med oss her. SNEKKER i HAMAR har aldri vært enklere! Oversikt over bransjen bygg i Hamar. Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 23.


Vi søker etter snekkere til et veletablert firma på Hamar i vekst. Oppdraget vil være på et fast arbeidssted og langvarig oppdrag. Kommuniserer godt på et skandinavisk språk.

Arbeider godt selvstendig, men fungerer også . Det gjør at jeg trenger et lite og ENKELT KONTOR i Hamar. Vi er fra Polen, jobber raskt og nøye. Vi tilbyr tjenester sosnekring, maling, flisslegging og pussing. Har mange gode referanser. Jobzone Hamar , Hamar NAV.


Vi kan i dag tilby totalentrepriser hvor vi i sammen med våre samarbeidspartnere kan tilby nøkkelferdige løsninger. Beskriv jobben du vil ha gjort og trykk ”Registrer”. Finn snekker i Hamar her.


Resten går av seg selv. Du får tilbud på jobben i mailboksen din og så velger du hvem av disse tilbudene du vil benytte deg av. Skogrand eide også prosent av Cutting Crew Frisør AS i Hamar , der hun var styreleder og daglig leder, til det selskapet gikk konkurs for noen år siden.


Skogrand sier til HA at den siste konkursen har sammenheng med den i Hamar - selskapet. Det nye selskapet har i likhet med Brumunddal-selskapet . Vi utfører alt innen utvendig og innvendig snekkerarbeid. Vi holder til på Moi i Rogalan men har arbeidsområde ifra Egersund i vest til Farsund i Øst.


På vegne av kunder i Hedmark og Oppland er vi på utkikk etter tømrere med erfaring fra arbeid på nybygg og rehabilitering.

Jeg trenger en snekker til trasse. Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk. Lundvegen Hamar (Hedmark).


Skal du bygge ny bolig, bygge på huset, sette opp garasje, gjøre om bad eller kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.