torsdag 3. september 2020

Pn luftebeslag

Leverandørbeskrivelse: Hold barna inne - og tyven ute! Barne- og innbruddsikkert luftebeslag for vindu, hvit. Luftebeslag PN tillegg karmbeslag høyre hvit. Velg variant: høyre hvit.


PN SIKRINGSBESLAG MED SPERRE HVIT Sikringsbeslag med sperre fra PN er godkjent som barnesikring og innbruddshemmende luftebeslag , som er anbefalt av Politiets Kriminalvern.

PN Sikringsbeslag anvendes til sikring av utadgående og innadgående vinduer, når disse står i luftestilling. Beslaget er forsynt med en . PN luftebeslag og barnesikring til vindu. PN - luftebeslag , og hevder dette er det beste på markedet. De senere årene har man også hørt historier hvor både huseiere og campingturister i sørlige deler av. Europa har blitt utsatt for gass angrep ved innbrudd.


Da bruker tyvene en slags søvndyssende gass for å kunne jobbe uforstyrret i huset ditt . Ikke la vinduer eller terrassedører stå usikret om natten.

Selv om varmen frister mange til og gjøre nettopp dette. Med ett lufte beslag fra PN er vinduer og terrassedører bedre sikret i luftestilling. Med stillinger for ønsket lufteåpning. Leveringstid: Inntil virkedager. UTSTYRESPAGNOLETTESPAGNOLETTVRIDERGUGU-BESLAGHENGSEL HEVEDØRBESLAGHJØRNEJERNINNSTIKKHENGSELIPAKOBLINGSBESLAG KOBLINGSHENGSELKRAMPE LUFTEBESLAG MIDTHENGSELMYGGNETT OVERFALLSHENGSEL PN SIKRINGSBESLAGSKANDI-BESLAGSKÅTE . Lite, men genialt produkt som sikrer vinduet ditt selv i luftestilling.


Du må lukke vinduet før du kan løfte av sikringen. Kan fungere som barnesikring også. Denne kan benyttes hvis du ønsker høyere sikkerhet. Monteres på utadslående . Hvordan virker sikringsbeslaget mod indbrud.


Så skal man selvsagt ikke forlate boligen med. Jeg har ikke sett noen av dagens vinduer med helt trygge luftebeslag. De fleste lar seg åpne hvis en kan teknikken.


Kun med veldig høye vinduer der en . Døren eller vinduet må lukkes helt igjen før den kan frigis. Enveisskruer medfølger.

Lås og sikring av vinduer gjør det vanskeligere for tyver å bryte seg inn og samtidig vanskeligere for barn å krype ut. Patentert sikringsbeslag utstyrt med en dirkefri låsetapp som er godkjent som barnesikring i bygninger med flere etasjer og som innbruddshemmende luftebeslag. Låsen hindrer at sikringsstangen kan løftes ut av karmbeslaget når den står i luftestilling.


Når dagene og nettene blir varmere er det fint å kunne sette vinduet på gløtt for lufting. Vi har lekre luftebeslag fra Samuel Heath i flere forskjellige overflater. Og den barnesikre bestselgeren fra PN som holder barna inne og tyven ute. Se vårt gode utvalg av luftebeslag i mange forskjellige utførelser og kvaliteter.


Click here to find similar products.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.