fredag 11. september 2020

Peis glass 3 sider

Se vårt brede utvalg av vedpeiser med innsyn fra både en, to og tre sider. Så en lekker gass-sak på en restaurant, med store glassflater på sider, og lurer på om det finnes noe tilsvarende for ved? Elegant peisovn med stor glassdør og brede sideglass, som gir et stort og lekkert flammebilde!

Stilig gasspeis hjørneløsning som består av ulike størrelser. Vakker og eksklusiv peisinnsats med ubrutt glass på tre sider. En pen peis både varmer og pynter rommet, og vi ser for oss at det kan bli.


Den organisk formede peisovnen Scan 66- med den store glassdøren,.

Fint stort glass i døren og på sidene gir også godt innsyn til flammene. Peis og peisovner, Biopeiser, Stålpipe og Varmepumper. Peis fra Nordpeis med innsyn fra tre sider og plass til ved. Peis med tre glass Nordpeis Cannes liten og nett peis i sort . Innsats fra Nordpeis med innsyn fra tre sider. Peisinnsats fra Nordpeis Q-34AL med vinkelglass til å heve/senke . Morsø 56- peisinnsats i widescreen-format.


Fondis Super Peisinnsats med glass på sider selges. Moderne design med rette flater, og døra er henglset i bunn og kan skyves under .

Stilren og spennende peisinnsats med mye glass, rette flater og geometriske former. Velg mellom glass på en, to eller tre sider! Vi har sett på noen av høstens heteste peiser. Fleksibelt innsatssystem med glass på tre sider.


Selv om innsatsen er stor fungerer den godt helt fra kW effekt. Brunners panorama peisinnsatser er et imponerende skue med ubrutt glass på tre kanter. Peisinnsatsen har store glassflater på tre sider, og en elegant heve-senkedør. View Bell Room Divider Large Lang 3-sidig gasspeis.


Kort glass side kan velges på høyre eller venstre . Slipp kreativiteten fri og mur din egen omramming til peisen. Samtlige Contura ier tetthetskontrollerte og henter forbrenningsluften utenfra, noe som . Nordpeis Monaco har et meget godt innsyn til flammene med innsyn fra tre sider og en eksklusiv heve/senkedør. Les mer her: Wish you a fireplace with glass on . RAIS 500¹ har glass på tre sider, slik får flammene en sentral plass. Rais Q-Tee er en smart liten innsats som gir mulighet for peisvarme selv i små rom. Rais Juno med sideglass by : redaktor februar 2015.


Dovre 21CBSleveres ferdig med innsyn fra sider. Sideglass for 25CBSleveres som ekstrautstyr. Byggevarer - vedovner, varme, panelovn, vifteovn, peisovn, Nordic, radiator, Dovre, Jøtul, vedstabler, vedkasse,.


Vedovn eller peisovn i støpejern med tidløst design med innsyn til bålet fra sider. Kube er en høyreist ovn med brennkammeret plassert i 3. Store glassfelt på tre sider gir et godt innsyn til flammene. Peisovnen er i støpejern og har glass med innsyn fra tre sider som gir godt. Integrert åpne- og lukkesystem; Effekt 3-kW varme; Vedlengde opptil cm . RADIUS: Velg mellom panoramaglass over sider (RADIUS 300) og få fullt innsyn til peisbålet, eller stort glass i front (RADIUS 100).


Du kan velge mellom panoramamodell (glass på tre sider), hjørnemodell . Denne funksjonelle konveksjons- peisovnen er designet med buet topp. Peisovnen har glass på tre sider som gjør at flammene kan nytes fra flere .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.