fredag 11. september 2020

Kombinert bad og vaskerom

Se de smarte løsningene på dette badet - vaskerommet er skjult i skap og skuffer. Denne huseieren har egen blogg ÅPENT HUS og jeg har fått låne ferdig-bildene derfra. Tenk gjennom hvilke behov du har for vaskerommet - skal det kunne brukes som bad for gjester, være et kombinert teknisk .

Dette er et par bilder fra et prosjekt hvor det i en leilighet blant annet skulle lages et ekstra bad med plass til . Vi skal visst ha befaring på badet nede på mandag, kom litt . Hei Ønsker innspill til planløsning for kombinert bad vaskero2m x m. Noen bygger et slags kombinert baderom og vaskerom.

Kan både være av egne bad/vaskerom eller bilder dere liker dere har funnet en annen plass. BufretVarme Bad hjelper deg, uansett størrelse på badet. Se eksempler på mange lekre bad i ulike stilarter. Platen leveres i fargene Hvit, Lys eik, Svart eik og Grå. Med vaskerom på badet, tar vaskemaskin og tørketrommel opp mye av . Vi er veldig fornøyde med arbeidet som ble utført.


Vaskerommet i kjelleren ble totalrenovert og omgjort til et fint og funksjonelt kombinert bad og . Skravlesiden: Vi overtar snart en leilighet der vi skal pusse opp det kombinerte . Vi skal innrede kjelleren vår, men er litt i stuss om hvorvidt vi skal ha separat bad og vaskerom, eller kombinert.

Hvitt bad med servantskap og høyskap kombinert med fargerike håndklær og dusjforheng. Møbel - Kvifor ikkje kombinere vaskerom og bad? Våre frontar på Ingrid og vaskerom i kvit høgglans let seg fint kombinere. Skal du pusse opp bad eller vaskerom er det mye å tenke på. Her får du tips og gode råd fra skikkelige rørleggere.


Linn Bad AS kan tilby en komplett kolleksjon med de krav til kvalitet du kan forvente av et moderne – og norskprodusert. Camelfarvede fliser, Warm Stones White/Gres porcellanato fra Stark, og som kontrast er valgt lyseblå toner i accessories. Kombinert spa med vaskerom i en tørr kjeller.


Her har vi bygget opp et kombinert spa med vaskerom i en tørr kjeller. Før vi begynte med sluttproduktet laget . Oppbygning av nytt bad med utstrakt bruk av flis, etablering av nytt vaskerom og oppussing av vaskerom til kombinert vaskerom/bad ønskes. Kombinert bad/vaskerom; Åpen stue-/kjøkkenløsning. Linn bad vaskerom underskap 60/cm bad.


Dette er et par bilder fra et prosjekt hvor det i en leilighet blant annet skulle lages et ekstra bad med plass til vaskemaskin. I hovedetasjen befinner det seg også to bad. Det ene er et kombinert bad- og vaskerom, mens det andre er direkte tilknyttet hovedsoverommet. Hva skal rommet være Tenk gjennom hvilke behov du har for vaskerommet - skal det kunne brukes som bad for gjester, være et kombinert .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.