mandag 31. august 2020

Treningspark

UNIQA Treningspark består av utendørs treningsapparater fra den anerkjente danske produsenten Norwell Form Function. Her på Vestnes treningspark kan dei kome med venninner og kompisar og trene når enn det skulle vere, legg Øveraas til. Treningsapparater fra Uniqa treningspark(les mer på treningspark.no) - den første fulle installasjonen i Norge. Dette er apparater som appellerer til mennesker i alle aldre og fysisk form. I den lille skogen mellom Hotell fritidsparken og Ishallen finner . Ideen om en utendørs treningspark har de hatt lenge, de har også diskutert forskjellige plassering og alternativer.


Vår skribent Tor-Martin tok en prat med en av ildsjelene bak prosjektet Utendørs Treningspark, Lasse Tufte.

Tufteparken Stokkavatnet treningspark, Stavanger, Norway. Initativtaker til Treningsparken er Marit Kristin Aune, men hun har flyttet kontorpulten sin til Støren og vil ikke lenger være involvert i driften av . Tirsdag kveld var det en flott offisiell åpning av det nye friområdet på Storhaug, Stavanger.

Neste sommer kan du utfordre din egen kropp i Gunnarsbøparken. Tønsberg kommune slår et slag for folkehelsen og etablerer treningspark. Nytt, flott friområde på Storhaug i Stavanger. Nordtun HelseRehab Nordlands første Utendørs Treningspark. Vi åpnet med snorklipp, demonstrasjon og mulighet for . Suveren Rørmøbelfabrikk AS var blant landets første til å tilby trimparker for utendørs bruk.


I dag finner du våre parker over hele landet, . Hjemme hos Henrik Berger på Id har han og en kamerat snekret en egen treningspark bak garasjen. Flerbruksmuligheter lå i bakhodet da Vardåsen vel i Asker søkte Sparebankstiftelsen DNB om midler til å bygge en treningspark. Oppdal idrettslag ligger an til å få disponere 4kvadratmeter til treningspark. Onsdag november 16:åpnes den første treningsparken i Eigersund kommune.


TRENING UTE I DET FRI Ingenting er som å få trene ute i frisk luft. Hva med å sette seg på en stepmaskin eller romaskin ute mens solen varmer i ryggen. Sorlandsbadet, Lyngdal Bilde: Vi har egen utendørs treningspark liggende langs promenaden - Se TripAdvisor-medlemmers 4objektive bilder og videoer av . Visst du at det også finnes treningsapparater utendørs som er gratis å bruke? AKROBATIKK: KRS Beasts demonstrerte hvordan stativene kan tas i bruk for maksimal . Ungdomsforslag endte i treningsanlegg på Grorud. Her kan du bøye, tøye, strekke og skyve i mange . Politikerne i Kristiansund tar grep for å få folk i bedre form.


Vi var på en tur i Sunne og så en treningspark ute i det fri. Da kom ideen og målet om å få til noe slik på Myrmoen på Flisa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.