mandag 31. august 2020

Teppe ullkuler

Det kreves mye arbei tålmodighet og engasjement for å produsere hvert av våre ullkuletepper. Alle våre tepper er håndlagde av nepalske kvinner. Vi velger fargekombinasjoner som passer til de fine norske hjem, og siden vi holder til i Norge, har du ditt nye teppe på plass i løpet av noen få dager!

Du har kanskje beundret kuleteppet fra Hay, men har du tenkt at du kan lage det selv? Jeg har lenge ønsket meg et slikt gulv teppe fra Hay. Ja nå har ullkulene gått fra gryteunderlag til duk/brikke.


Min plan var å lage et rundt teppe, som alle de nydelige teppene til.

Hun har valgt å sette i gang med å lage sitt eget ullkule-teppe. Det er jo en del som selger slike tepper, men de koster vel fra 16kroner for . Selger et flott grå/beigemelert gulvteppe i 1 ren ny ull. Teppet er laget av tovede ullkuler som er håndsydd til et rundt teppe i str.

OREO en liten pause for litt moro Vi har nettopp fått teppene og vi pakker og pakker for å sende dem til dere De grå gryteunderlagene finnes . Images and videos in instagram about ullkuler. This Pin was discovered by Thomas Hill AS. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Sikler på et slikt teppe i butikk, men kanskje en ide å lage sjøl? Det er et teppe som er laget av tovet ullkuler.


Her kan man bruke akkurat de fargene man vil og skape et teppe i akkurat den størrelsen man . Eg synes hay-teppene er veldig fine, og etter å ha sett fleire bloggere lage sine eigne tepper, fekk eg og lyst til å prøve. Molekule har uendelig farge spekter å velge ull kuler av, men minimalistisk og dus. Her er Karianne teppet på plass i Brandbyvikse hjemmet. ULLKULER Historien bak ditt molekule-teppe Hvorfor viser vi det? Fordi vi ønsker å ta vår del av samfunnsansvaret, fordi vi er opptatt av etisk handel, fordi vi . Peas er laget av hundrevis av små ullkuler, sydd sammen til et vakkert teppe med myk tekstur.


HAY samarbeider med små, lokale veverier i India og Nepal,. IDA Vi liker ikke å skryte og vi gjør det sjelden. Men noen ganger alle trenger å skryte litt Best kvalitet, fine runde ullkuler, sterke ullkuler, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.