fredag 14. august 2020

Tennspole coil

En tennspole , eller coil , er en viktig del av tenningsystemet i en bensinmotor. Coilen har til oppgave ved hjelp av den opphakkede lavspente strøm å levere. Hvis du har problemer med å starte bilen din, kan det hende du trenger en ny . Kjøp Coil og tennspole til din Toyota.


Opptil - LAVERE PRISER og RASK leveringstid.

Klikk her for å se våre bildeler til Toyota på nett. Norsk nettbutikk for bildeler, bilutstyr og rekvisita. Få din bestilling levert til vår fastpris. Vi tilbyr kvalitet til hyggelige priser! Coil , induksjonsspole, tennspole , viktig element i bilens tenningsanlegg.


Leveringstid 1-dager. Denne tennspolen av høy kvalitet vil være den beste erstatningen på ettermarketed for bilen din. Denne delen, som er enkel å installere, er kompatibel med et .

Den er likevel essensiell for kjøringen: uten tennspole , er det ikke mulig med . Bestill nye rimelige Tennspole (Ignition Coil ) for BMW i vår online-butikk Topbildeler. Vår nettleverandør har dessverre tekniske problemer, som gjør, at vi for øyeblikket er uten data- og telefonforbindelse. Vi kan motta henvendelser på mail. Tennspole ( Coil ) Passer: Nissan Kubistar PrimastarDacia Duster Logan Sandero 2kr per stykk. Modelltilpassede coiler for VW, Audi, Seat, Skoda og Volvo.


Erstatter originalcoilen. Originalcoilens OEM-nummer er vanligvis stanset inn på coilen. Spenningstilførsel:Koble av plugg, slå på tenning og . Elec - Tennspole - Honda Camino.


Handle nå og spar penger! Coil : loddrett primærtilkobling (oval). Velg butikk, BilXtra Alna, BilXtra .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.