mandag 17. august 2020

Støvbinding av betong

I tillegg gir den flaten en bedre kjemikaliebestandighet. Gir en slitesterk overflate. Betongen vil ikke avgi finstoff og støv. Enklere vedlikehold av betongen.


Beskytter betongen mot nedbrytning.

SealTech har overflatebehandlet en rekke nybygde . Gulvimpregnering EP-V komponent vannbasert gjennomsiktig epoksylakk. Egnet til støvbinding på nye betonggulv (behandling) eller impregneri. TIPS: Mange restaurerte bygg har avdekkede teglvegger som støver og drysser. Bruk av Controll Støvbinder hinder dette på en effektivt måte og gir overflaten en silkematt finish. For mer informasjon om Controll . Dette (bør!) gjennomføres bl.


Det kan gjøres med maling, men malingen må slippe fuktighet gjennom (må puste).

Utvendig bør brukes silikatmaling (som bare skal brukes på ubehandlet mur). Innvendig har mange anbefalt to strøk latexmaling, . To-komponent lysstabil polyuretan topplakk i vanndispersjon for støvbinding og anti-oljebehandling. Murgrunning er også en effektiv problemløser for å . To-komponent, alifatisk, transparent eller farget, matt polyuretan topplakk i vanndispersjon. Mapefloor PU TC - transparent To-komponent meget slitesterk polyuretan . Beckers Støvbinder er en helmatt latexmaling beregnet til støvbinding.


Brukes på tak og vegger innvendig, på overflater av puss, betong og bygningsplater. Fuktinntrenging stoppes. Impregneringen fungerer også som støvbinding. Så snart betongen har herdet tilstrekkelig til å motstå ”nedtrykning” og før den.


RADimp er en klar og miljøvennlig væske som trenger dypt ned i betongen. Støvbinding og forbedring av slitestyrke på eksisterende betongoverflater. Den beskytter, bevarer og forsterker betongen i hele betongens levetid.


Forsterker Når RADimp trenger ned i betongen reagerer den med kalsium og danner en hard kjemisk forbindelse i betongens porer. Disse reaksjonene er bestandig i hele .

Er en støvbinding og en klar behandling av betonggulv. Primeren er først og fremst beregnet på støvbinding av betonggulv og vegger, men kan også brukes som primer ved maling på ren betong utendørs, f. Isfjerner og støvbinding. Strøsingel for glatte underlag.


Egnet til kjellere, garasjer, lagerlokaler og parkeringsdekke da den er diffusjonsåpen. Bruk av tilsetningsstoffer i byggebransjen. Produktet kan pigmenteres i fargene grå, gråblå, grønn og rød.


Toksikologiske vurderinger. Tilsetningsstoffer og det ytre miljø. Overflatebehandling av betong. Nytten av vannglassbehandling. Herdemembraner og formoljer. Medisinske vurderinger. Norges Astma og Allergiforbund.


NAAF) har egne malingskriterier for innendørs maling. For å kunne dokumentere at .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.