onsdag 5. august 2020

Solceller på tak

Hvilken takflate passer best til solcelleanlegg. Basert på takvinkelen og retningen så har vi fargelagt alle tak i Norge basert på hvor mye solenergi den aktuelle . Solceller på taket er fortsatt for de spesielt interesserte, men stadig flere lurer på hvor mye strøm de kan spare ved å investere i et solcellepanel .

Det er ikke alle som synes solcellepaneler er like pene. Men nå skal man kunne installere solceller på taket uten at det synes. Nortekk AS leverer solcelle og nøkkelferdige solcelleanlegg til alle formål både til hus og offentlig bruk. Kontakt oss for solceller på taket - beste pris.


Dersom forholdene legges til rette kan strøm produsert fra solceller komme under 1. For små anlegg på vegger eller skrått tak kan det være aktuelt med en av . Hvis du vil ha solceller på taket, fikser vi det uten at du trenger å legge ut en krone. Vi finner frem til det riktige utstyret for ditt tak, ordner med byggemelding og . Trond Arvid Røsvik har solcelle-plater både på hustaket og bodtaket. Vårt hovedfokus er å tilby integrerte solcelle-løsninger for privathus og.


Ved større bygninger som har flate tak kan vi tilby ordinære solcelleanlegg. Kval Egge er takstein med implementerte solceller.

Vi har forskjellige systemer til flate tak, og prosjekterer både store og små solcelleanlegg. Størrelsen avhenger av det du måtte ønske, og om det . Vi tilbyr skreddersydde løsninger etter ditt behov. Enten taket er flatt, skrått eller om du ønsker en integrert løsning så hjelper vi deg. Integrera solceller som tak istället för takpannor, plåt eller liknande. Vi har kompletta solcellspaket som skräddarsys för ditt tak.


Jeg har skjønt at solceller i seg selv ikke er lønnsomt enda i Norge. Men hvordan blir regnestykket om man bruker solcellene som tak? Nå håper Zahl å kunne halvere de årlige strømutgiftene. Nortekk AS kan levere komplette strømproduserende solcellepaneler koblet til strømnettet. Så bra og kostnadseffektivt at du ikke kan velge noe annet.


Det er en stor misforståelse at man må enten velge mellom et grønt tak eller solceller. Tvert i mot, så vil et riktig system ha gode synergieffekter, når begge deler . PREFALZ solcellepanel er en integrert FOTOVOLTAISK løsning som forener. På den måten bevares det eksklusive utseendet til tak med stående fals.


Med solceller på taket minskar du dina elkostnader direkt. En normalstor villa kan spara upp till 0kronor om året. Och på sikt kan även värdet på ditt hus öka .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.