onsdag 5. august 2020

Kjeller oppussing

Denne guiden gir en oversikt over priser og kostnader ved oppussing og. Oppussing og nybygg generelt. Har en kjeller som jeg tenker å pusse opp og gjøre beboelig. Har du en kjeller som du vil renovere eller innrede?


Fuktig og allerede innredet kjeller.

Mange fuktskader etter mangelfull oppussing. Få inspirasjon, tips og gode råd til oppussing av kjelleren. Og da tenker vi ikke på spøkelser som dukker frem i mørket. Cirka kvm med delvis innredd . Vi pusser opp råkjelleren. Kjellerrom er ikke alltid oppholdsrom.


Drømmen om et rom i kjelleren kan fort bli et mareritt.

Under bakkenivå er det lett å gjøre feil. For mange er det en reell mulighet å bygge ordentlig kjeller på egenhånd. Tekst: Dag Erik Kongslie Foto: . I løpet av ei helg eller to kan du forvandle et nedslitt og skummelt kjellerrom til et lyst og vennlig rom, der veggene vil holde seg pene og sunne, . Se hvordan riktig gardiner kan sørge for at du blir kvitt den kklassiske kjeller - følelsen.


Gulv, tak, vegger, vinduer må tas i kjeller samt at vi vil ha et vaskerom og et. Dette ble et langt, dyrt mareritt, for alt treverk i kjelleren måtte fjernes, bjelkelaget og gulvet mellom kjeller og første etasje måtte skiftes ut, og innvendig kledning . Har planer om å pusse opp vaskerommet i kjelleren. Dreneringen ble fikset for ca. Renovering av gammel kjeller.


FORVANDLING: Se hva eierne gjorde med denne gamle kjelleren ! Hva kan man gjøre med en gammel og spøkelsesaktig kjeller. Vaskerommet i kjelleren var ved famliliens overtagelse av huset uten en skikkelig arbeidsbenk, tilstrekkelig lys og ditto skapinnredning. Vi skal pusse opp vår kjeller , som nesten er en grovkjeller i dag, og gjøre det til et fint oppholdsrom på ca m2. Vi trenger hjelp med å jevne ut .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.