fredag 14. august 2020

Skuffer under trapp

Her er ideer til hvordan du kan utnytte plassen under trappen bedre. Smart løsnig med skuffer for oppbevaring i trappetrinnene. Så jeg bestemte oss for at vi skulle bygge skap under trappen! Garderobe under trapp har samme pris som standard garderober under skråtak da dette produseres på samme måte.


Det skrå rommet under trappa kan være vanskelig å utnytte. Men her er et godt forslag: Ei hylle laget av plater kjøpt ferdig tilskåret i byggevaremarkedet slik at du . Trappen og løsningen under er arkitekttegnet.

Mange ulike skaprom gir rikelig med oppbevaringsplass. Trappetrinnene er i heltre eik, laget i Polen. Ja, eller vanlig skap hehe Lekkert iallefall.

ET SMYKKE I ROMMET: En gjennomført løsning med flotte detaljer viser at plassen under trappa ikke er glemt. Skapene under den tøffe trappen er en del av kjøkkenet, og rommer alt fra kokekar til. Dype skuffer nederst og skap til kjøkkenting over.


Vi lagrer alt mulig under trappa, og jeg gremmes hver gang. Synes det fungerer greit selv om noen av skuffene er litt kronglete å komme til innerst. Hvordan å utstyre et skap under trappa med hendene, så han er.


Ikke det enkleste prosjektet når jeg har under en meter til rådighet, men med alle. Du kan også velge skuffer, skap eller en kombinasjon av disse. Vår trapp er ikke rett som denne, men løsningen kan fint tilpasses andre trapper også. Skuffer under den laveste delen av trappa. Ledda hjørnedør med plass til å henge klær og skohylle.


Ta i bruk rom under skråtak, plassen under trappen og andre kroker i hjemmet. Fest etiketter og navnelapper på kurver, skuffer og hyller slik at . Sats på en stabil trapp i gode materialer. Enten som oppbevaring under senger eller sittebenker med skuffer under.


Trenger du håndverker, så legg jobben ut på anbud og la håndverkerne kontakte deg. Med åpne trinn vil det havnte veldig mye støv under trappen. Så lenge du har skuffer og skapdører, så er det ikke noe problem med støv og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.