mandag 3. august 2020

Naturstein gulv

Gulvfliser i naturstein er både lekkert, lett å vedlikeholde og har samtidig lang levetid. Her finner du vårt uvalg av gulvfliser av naturstein. Skifer vil gi en variert overflate, både når det kommer til fargespill og struktur.


Skifer kan benyttes både inne- og utendørs, til blant annet gulv , heller, peis- og. Granitt har et naturlig .

For at et slikt gulv ikke skal kunne bevege seg og sprekke opp, må betongen armeres og hvile på et fast og drenerende underlag av stein og pukk. Velger du et gulv i naturstein , velger du et gulv for generasjoner. Skifer-, granitt-, marmor-, kalkstein- eller komposittfliser. Steintyper med unik slitestyrke og . Et skifergulv er et tidløst og vedlikeholdsfritt gulv som passer i alle bygninger! Vi tar hensyn til kanter, hjørner, dørstokker osv.


Vi beregner fuger på ca.

Naturstein på gulv er et unikt materiale som skaper et eksklusivt og solid inntrykk. Uansett hvilket formål så finnes det naturstein som passer. Stein er først og fremst et alternativ til keramiske fliser. Det som er spesielt viktig når man skal legge gulv med et materiale som ikke er . Hos MAXBO finner du slitesterk forblendingsstein og skifer til utvendig og innvendig bruk.


Kjøp på nett eller i butikk. Skap eksklusive og særegne gulv med fliser av ekte naturstein. JOGRA har et bredt utvalg av fliser, så snakk gjerne med oss om ditt neste prosjekt. Mosaikker i naturstein. Passer både til gulv og vegg.


Leveres som mosaikk på glassfibermatte i størrelse 3x 3cm. Om du ønsker naturstein har vi et stort utvalg skifer fra Oppdal og Otta samt andre skifertyper fra andre kontinent, og ikke minst marmor som gir deg et spill bare . Benkeplater av naturstein er som regel skåret som et helt stykke, fra en større blokk som er tatt ut av fjellet. På gulv og vegg velges gjerne fliser i . Akemi har et bredt produktspekter for å rengjøre og beskytte naturstein og. Når man først har investert mange kroner i et nytt gulv så fortjener gulvet i det minste .

Produkt for enkelt og raskt vedlikehold av naturstein og konglomerat (Terrasso etc) Kan. For bruk på gulv blandes produktet i lunkent vann eller i tank på. Men da de kom tilbake fra ferie, oppdaget de sjenerende flekker på gulvet. Ungdommen i huset hadde hatt fest. Flekkene var oppkast, som er . Stone Impregnering kan brukes inne og ute til vegg og gulv , våtrom og varme gulv.


Brukes også til dypimpregnering av fasader, vegger, piper, peiser og . Skifer, granitt og marmor til hus og hage. Godt utvalg, gode priser, høy kompetanse, og skreddersydde løsninger. Besøk oss og bli inspirert!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.