mandag 17. august 2020

Monter maling

Prismatchen gjelder på maling du får kjøpt hos Montér , og vi matcher alle identiske varer om det fremlegges bevis på at malingen er billigere i en annen butikk. Vi feirer nye byggevarehus med knallpriser i hele Norge! Montér er nå 1byggevarehus fra sør til nord.


Kampanjeprisene gjelder frem til 19. Montèr er ditt sted for gjør-det-selv-produkter, eller høykvalitets merkevarer for proffmarkedet og håndverkere.

Hos Montèr finner du kjøkkenløsninger, parkett, ve snømåkere, maling og varme. Montèr har alt du trenger til bad og kjøkken, enten du ønsker ny benkeplate eller dusjkabinett. Montér når du betaler med kredittkort for medlemmer! Dra aktivert medlemskort i betalingsterminalen for å få bonus.


Registrert bankkort eller Kredittkort for medlemmer kan også benyttes. Montér tilbyr alle typer produkter til hus, hytte, hage og utearealer. Du finner også elektroverktøy, maling , kjøkken, garderobe og bad.

Visste du at avtalen med Montér gjelder i hele Norge? Her er en fullstendig liste over butikkene avtalen gjelder for. Slik testet vi: TV hjelper deg har hentet inn priser hos Montér , Fargerike, OBS Bygg og Jernia. Vi har tatt utgangspunktet i hylleprisen til produktene. Vi har hentet inn priser på samme type maling fra Jotun.


Her sjekket vi ut 10L Lady vegg 1 3L Lady våtrom og 1L Lady Supreme Finish. Fylke: Hordaland Sted: Bergen Søknadsfrist: snarest. Til jordforbedring og planting i hagen, kjøkkenhagen, drivhus, krukker, etc.


Optimal eksteriørmaling l. Prismatchen gjelder kun maling du får kjøpt hos Montér , og vi matcher alle identiske varer om det fremlegges bevis på at malingen er billigere hos en konkurrent. Se prismatch på monter. Produktene har jeg vært veldig fornøyd me men nå har jeg ikke rabattavtalen lenger, og vurderer om det er like greit å handle annen maling annet sted.


Vi skal i løpet av året og neste år male både hus og garasje,så det går med en del maling. Monter butikkene har jo maling Smile. Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.