onsdag 26. august 2020

Kule garasjer

Det var så absolutt ikke en vanlig bo men en helt spesiell og unik garasje. Dette er en ren skryte gruppe der folk kan legge ut bilder av sine garasjer som. Det sies at man aldri kan få for stor garasje.


Kanskje stemmer det, for mange garasjer er så fulle av alt annet enn det de var bygget for, at det . Jeg bor i Bergen, har en kul hund som heter Biff og liker karsk. Hvordan vil et slikt gulv fungere i en garasje som huser både en bruksbil .

Hvis du spør deg selv nå hva som er så interessant om garasjer , vil vår lille liste over en bedre fortelle deg. Vi viser deg noen få eksempler på . Norges garasjer : Hos Morten Scharffscher er alt lov, bare ikke japanske biler. Sørg for nok rør til elektrisk anlegg. Man får aldri nok av stikkontakter i en garasje.


Noe som også er kult er å ha luft uttak med innfelt rør anlegg. Belgiske Eric Vekeman ville bygge en garasje til bilen sin. Da han ikke fikk lov til å bygge garasje , bestemte han seg for å ta igjen.

Ikke undervurder garasjen. Denne ble et kult lite byhus. Nå er garasjen en kul stue. Sjekk hvordan de løste det! FØR: Til høyre ser du hvordan garasjen så ut før forandringen.


I London laget man gull av gråstein og gjorde garasjen om til drømmebolig. For mange betyr garasjen langt mer enn et oppbevaringsrom til bilen. For noen er til og med garasjen hellig, og det viktigste oppholdsrommet . Me treng tips til vår nye satsing. Mads registrerte det knapt.


De dro ham ut i garasjen og slapp ham ned på betonggulvet. Det er på tide vi viser deg en kule – en virkelig kule. Har sett en del garasje prosjekt her på forumet. Så tenkte jeg kunne dele min garasje :).


Så begynner viftene å blåse opp saken, til den står som en kule rundt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.