onsdag 26. august 2020

Kjøpe bussbillett

Du kan ha billetten din på en app på mobilen, på et reisekort eller på engangskortet Impuls. Men husk å kjøpe billetten din før du går om bord. Med Ruters app RuterBillett kan du kjøpe billett med telefonen.

Last ned RuterBillett-appen og kjøp billett før du går om bord. Enkeltbilletten på buss passer best for deg som reiser en gang i blant. Vi anbefaler deg å kjøpe billetten på forhånd i mobil-appen vår, Kolumbus Billett.


Lurer du på hvilken Kolumbus-billetter du kan kjøpe på nett?

Svar på dette og andre spørsmål om å kjøpe billetter på nett finner du her. Kjøp bussbilletten enkelt, raskt og billig på mobiltelefonen! Du kan kjøpe eit utval enkeltbillettar og periodebillettar med mobilen dersom du har iPhone eller Android telefon. Last ned appen Skyss Billett og kjøp den . På billettappen kan du kjøpe enkeltbillett, periodebillett, ungdomsbillett og Brakar 20/25.


Før du kan ta i bruk kortet om bord i transportmidlene må det fylles opp med en billett eller reisepenger. Driver lokal busstransport i mange deler av Norge, kjører ekspressbusser og tilbyr turbusser og feriereiser. Informasjon fra lokale avdelinger og informasjon om . Her finner du billetter, rutetider, billettinfo om ekspress buss og flybuss i hele sør-Norge Kjøp billett våre ruter til Gardermoen, Trysil, Kristiansan Fagernes, .

I første omgang er det kun i Tromsø by det vil være mulig å kjøpe bussbillett ved hjelp av en app på mobilen. Kolumbus har utviklet sin billettapp, nå kan du kjøpe flere typer bussbilletter med mobilen din. Mandag lanseres Hedmark Trafikk Mobilnett. Da kan du kjøpe enkeltbilletter på mobilen uansett hvor . Les våre vilkår for kjøp av billett på internett - reiseplanlegger - onlinebillett - nettbillett.


Rejseplanen er fin for å finne rett buss og . Buss i København - Bestill bussbilletter i København - København i buss - Bussreiser i. Du kan kjøpe CPHCARD på tursitbyråer rundt om i landet, f. Troms Mobillett er en mobilapplikasjon som gjør det mulig å kjøpe enkeltbilletter og periodebilletter til kollektivreiser i hele Troms Fylke via app for iPhone . MobillettBillett via mobiltelefon -Fra 20tilbyr Finnmark fylkeskommune mobillett for kjøp av billetter i bybussområdene Vadsø, Kirkenes, Honningsvåg, . I disse dager rulles RFID-betalingsautomater ut over hele landet, der Oslo og flere større byer går over til trådløs betaling for enkeltbilletter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.