mandag 17. august 2020

Kjellerstue innredning

Går du med tanken om å innrede kjellerrom? En kjeller kan innredes til det meste , men det er en rekke ting du bør tenke over først. En innredet kjeller kan bli utleiedel, et ekstra oppholdsrom for familien eller generasjonsbolig.


Har du en uinnredet kjeller i dag, kan du tjene . Er ikke dette et typisk kjeller rom?

Et rom man har tenkt at skal bli et ekstrarom i huset, men som ender opp som midlertidig lagringsplass for alt . KJELLER : En rå og fuktig kjeller kan bli til ei lekker stue. Har kvm (x 70) stort kjeller -rom som jeg skal innrede til kjellerstue. Roterommet ble innredet til en lekker kjellerstue , med mange originale grep.


Trenger kjelleren din en oppussing, har vi samlet noen tips og veiledninger til hvordan du kan bygge om og innrede kjelleren din. I norske hus og hjem florerer det av kjellerstuer. Store kjellerrom som har stått ubrukte er blitt innredet.


Få inspirasjon, tips og gode råd til oppussing av kjelleren.

Derfor tok det tid før familien innredet underetasjen i huset. Da de gjorde det, ble det bevisst. Dersom du har innredet kjelleren din til boligformål, eller går med planer om å gjøre det, bør du være.


Er kjellerstuen eller loftsrommet godkjent for opphold? Vi har funnet metoden som sikrer en fuktfri kjeller for godt! Med vår rom i rom løsning kan du bli kvitt fukten og få et sunt inneklima i kjelleren, både for . Kan jo godt hende at TS vil innrede uten at det nødvendigvis skal være godkjent. Til TS sitt spørsmål: Det finnes ingen fasit, og de lokale forhold . Holder på å innrede en liten kjellerstue og trenger litt råd og tips for at det skal bli et innbydende og koselig samlingssted for familiens yngste.


Alle liker ekstra plass og kjellerstue. Men bak veggen og den flotte innredningen kan det skjule seg uhumskheter. Nye regler fra nyttår gjør at det nå er enklere å gjøre om boder, kjellerrom og loftsrom til boligrom og til utleie.


Men som alltid: Det er feller! Altså, vår kjeller er bare vanlig kjeller med betongvegger og gulv, ingen inndelte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.