fredag 10. juli 2020

Vegghengt skostativ

JYSK har alltid et stort utvalg av skoskap og skohyller til lave priser. Skohylla med bølget form kommer både som frittstående og som vegghengt. Den tredje varianten er kun for veggfeste. Skal du oppbevare høyhælte sko, er et uttrekkbart skostativ din beste.


Selges i enheter for 1 eller par sko. Modell, Antall par sko, Bredde, Artikkel nr.

Superpraktisk metall skohylle. Lei av å måtte flytte skohyller og sko rundt når du skal støvsuge? Denne praktiske og stilfulle hyllen flytter skoene opp på veggen.


Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser. Skostativet er fremstilt i 18mm bjerkefiner og lakkert med en miljøvennlig hvitpigmentert lakk som bevarer friskheten i treet.


Jeg trengte den ikke allikevel, så jeg har ikke . Vegghengt skostativ med varme fra FINN.

Gjør det enkelt å holde orden på skoene. Flott 120cm vegghengt skohylle - passer til alle hjem! Ideell for stabling - lett å rengjøre - Egnet for kvinne-, herre- og barnesko - Festes til veggen med to . Kan kombineres med vegghengt overhylle.


Praktisk og stilig skohylle for lagring av opptil par sko. Laget i elegant forkrommet . Møbler Bufret Velkommen til Chilli. Her finner du Oppbevaring i høy kvalitet til god pris – kjøp i dag for bare 2kr. Designet er elegant og luftig , . BARN510SHS Skostativ par, startfag.


Veggmontert grunnseksjon til garderobehyllen Tråd. Leveres komplett med to veggskinner, hattehylle og skohylle med dryppbrett. I entrè er det plass til vegghengt klesoppbevaring, samt skostativ. Det er videre plass til en smal hylle til oppbevaring i dette rommet.


ASKO Professional står for holdbare og pålitelige vaskemaskiner, tørketromler, tørkeskap og oppvaskmaskiner. Skohylle Dot - Vi har lave priser, rask levering og minimum års garanti. Kjøp online eller ring oss for personlig service!

Toalettbørste vegghengt , NOVAserien FROST, KOBBER. Elfa Classic Hvit skostativ. I gangen møter man Eggens siste prosjekt, et vegghengt skostativ i tre, med én knagg til hver sko. En vegghengt oppbevaringsløsning frigjør gulvplass og gjør det lett å holde rent. Shoe shelf skohylle, sort Maze.


Mangler: vegghengt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.