fredag 10. juli 2020

Sødra lister

Genom våra enheter Projektstöd och Specialsnickeri kan du dra nytta av vårt kunnande och vår erfarenhet. Om du har idéer, så har vi kunskap och kapacitet att förverkliga dem. Södra är den största aktören i Sverige mot svensk bygghandel och har ett brett sortiment av träprodukter för . Bufret og profilerte lister som tar deg tilbake til fordums arkitektur, men samtidig passer inn i et moderne hjem.


Listene brukes til å skjule skjøter og overganger, men fremfor alt som dekorasjon.

Skjønnhet er individuelt – hva som passer et hjem passer kanskje ikke et annet. Med dekorklosser slipper du å gjærkappe listene og sikrer. Bestillingsvare 5-dager.


Stilfulle lister som passer til mange ulike stilarter i ditt interiør. Profilert taklist som benyttes for å skjule overgangen mellom tak og vegg. Södra Wood AS: Listverk produktbeskrivelse i ProduktFakta, din kilde til markedets byggepodukter og produsenter.


Combiwood Barkevik (398). Smart Board Production (29).

Industri- og Boligprodukter (3). På lager i min butikk(128). Hos MAXBO finner du et stort utvalg av listverk og lister som passer din stil. Kjøp på nett eller i butikk. Listerne bliver ofte den sidste fine detalje i et rum.


De leverer til land i hele verden, skriver bygg. Selskapet vil i følge bygg. De kan monteres ved gulv, . Den tradisjonelle hvite fargen som er på listverk i dag har en gulnyanse i seg. Furu er det treslaget vi arbeider med i hovedsak, men vi har også andre treslag i sortimentet. Sertifisert av Trygg Ehandel ᐈ Gjør et kupp på Øvrige lister her!


Detaljer som lyfter rummet Dekorklossar av olika slag fungerar som snygga detaljer vid avslut och övergångar på lister. I tillegg har Södra Wood distribusjonssentraler både i Brumunddal og i Namsos samt en markedsavdeling som holder til på Gardermoen. Totalt berøres rundt medarbeidere . MDF 18X0UTF DSUMALT SI.


Teknikk, kunnskap og engasjement gir kvalitet.

Södras enhet innen interiørtre produserer lister , paneler, gulv, hobbyplater og andre trebaserte innredningsprodukter. Innovasjon og vekst er nøkkelbegreper for Södra Interiør. Produktene leveres via byggevarehandelen til privatpersoner og . Til det norske markedet leverer vi årlig millioner meter listverk , sier Truls Skaugen, sjef for Marketing og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.