onsdag 15. juli 2020

Varmekabel til rør

Kan plasseres både utvendig og innvendig, også i rør for drikkevann! Ideell for frostsikring og tining av takrenner, avløp, rør, vannmålere m.

F-er en smart selvregulerende varmekabel som selv registrerer. F-og tilbehørene installeres med fordel i rør og ledninger for drikkevann. ETL varmekabel leveres i lengder inntil 3m pr.


Utvendig forlagt på rør er maks brukslengde 1m.

De fleste av oss har opplevd at vannrør har frosset, og kanskje til og . Varmekabler installert utenpå eller inni rør og tanker er en meget rimelig og sikker måte å gjøre dette på. I avløpsrør som bare leder rent vann/smeltevann kan . De fleste av disse baserer seg på en varmekabel som legges rundt røret og festes med strips eller . Selvregulerende varmekabel 10w/m ved +10oC. Kan legges innvendig eller utvendig på rør.


Montering utvendig på vannrør Du oppnår best effekt ved å feste . Hvilken selvregulerende varmekabel er best, og hvor kjøper jeg denne? Jeg har brukt isolasjon for pvc rør fra biltema og jula sin frostsikrings varmekabel.

ProFrostfri sine varmekabler for vannrør sikrer deg mot fryste vannrør. ProFrostfri varmekabel kan legegs både utvendig og inni kabel (ved bruk av T-kobling). Roth MultiPex rør i rør med watt selvregulerende varmekabel er beregnet til installasjoner hvor det er behov . Standard VCD kabel med støpsel og integrert termostat. Passer for rør, takrenner, nedløp og objekter som blir ødelagt ved lave temperaturer. Det er ikke alltid isolasjon utvendig på vannrør, sprinklersystem, avløpsrør og oljerør gir tilstrekkelig sikring gjennom . Frostbeskyttelse av rør, drenering og takrenner med spesialutviklet varmekabel.


Vi har slitt med et bakkevarmeanlegg utenfor en verkstedhall. Det kjøres mye truck og tungtransport og . Kjøp Isolex Twin frostsikrede rør fra Isoterm til kr 41i nettbutikken. Mediarør av PEX rør med selvbegrensende varmekabel, varme og kuldereflekterende . ProFrostfri er godkjent for montering innvendig i vannrør. Isolerte PE rør; Isolerte PEX rør; Isolerte rør med varmekabel; Rørisolering - celleplast 25mm, 32mm og 40mm; Isolerte .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.