tirsdag 28. juli 2020

Timepris graving

Vi er i planleggingsfasen av å bygge hus på nabotomta vår, og lurer på om noen har peil på hva det vil koste omtrentlig for graving og pukk. Vi skal grave oss ned i terrenget, 1kvm, og en etasje skal være under bakkenivå, åpent foran. Det blir da ca 1kvm som skal graves meter ned.


Skal få utført en del gravearbeid på tomten. Har fått vinterpris på graver (med gravemaskin) på 5kr timen.

Synes selv dette høres ut som en grei pris. Noen som kan bekrefte avkrefte dette. MASKIN, TIMEPRIS , INKL.


Entreprenører som oss har dyktige fagarbeidere som også utfører håndlegging, graving og diverse med gode resultater. Vi går aldri over avtalt pris uten å snakke med kunden om dette. Jeg driver med graving , derav mye grøfting.


Lurer på å innføre meterpris som et alternativ til vanlig timepris , hva synes folket om dette?

Inkludert: -Grave grøft - Legge rør -110mm dobbeltvegg drensrør -Singel -Legge over grøften, sortere ut stein. Tenker da på grøfting av dyrket . Kostnadene på gravemaskin innlegg 30. Prisrådføring innenfor fiberlegging innlegg 24. Grøfting eller kjøpe traktor ? Flere resultater fra gardsdrift. Hva koster en anleggsgartner?


Bufret Typiske prosjekter som utføres av en anleggsgartner er graving , drenering, steinlegging, støpearbeider, planering, beplantning, støttemurer, belegningsstein og asfaltering. Hvis du velger en kvalitetssikret anleggsgartner, kan du være sikker på kvaliteten på arbeidet som utføres. Anleggsgartneren vil kunne hjelpe deg med . I tillegg kom flytting av maskin kr 50eks moms. Vi har gravemaskiner i de fleste størrelser. Våre maskiner begynner på tonn og går opp til tonn.


De fleste er beltemaskiner, men vi har også en hjulgraver på og tonn. Vi kan leie uten sjåfør, men vi foretrekker med. Vi tar også på oss jobber som f.

Har også klype med rotator for stabling av steinmur, rivearbeide, sortering o. GraverAS kommer på uforpliktende befaring og kan tilby oppdrag på fast pris eller etter medgått tid. Har du planer om ny drenering rundt huset ditt? Prøv vår kalkulator og få en estimert pris på arbeidet inkludert deler.


Sentral godkjent bedrift. Jeg skal bytte vannledning hjemme og det er ca 16m å grave. Gravingen foregår på min egen tomt, som er veldig lett tilgjengelig og kun sand i grunnen.


Vannledningen min ligger på ca 5m dybde. Jeg har jo ikke snøring, og det er kun to tilbydere av denne typen arbeid i bøgda! Den ene har estimert graving , planering, fylle på og lage noe mur i de. Er det noen standard- pris på drenering?


Hmmm, det inkluderer alt? Treff på: Graving Bergen. Maskinentreprenør, entreprenør. Gravemaskiner for store og små jobber. Lastebil for massetransport. Fast pris eller timepris. Kontakt oss for nærmere avtale.


Bergen-Vest og hele Bergens-området, Sotra, Askøy, Bjorøy. Alle våre oppdrag dokumenteres dessuten gjennom både foto og beskrivelse. Vårt hovedområde er Oslo og Akershus, men vi tar også oppdrag på andre deler av Østlandet.


Jeg fikk drenert tomta i sommer, og betalte for graving i t. Utfører graving med tonns hjulgraver, mindre gravearbeider, hytteveier, rensking av grøfter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.