onsdag 29. juli 2020

Montere badekar

Visste du at våre rørleggere kan montere utstyret du kjøper hos oss for deg? Har kjøpt meg et badekar , av ukjent merke på tollauksjon. Er er badekar i glassfiber e. Hvordan går jeg frem her.


Tenker da på hvordan evt.

Hva om jeg bare kjøper badekaret uten montering. Er det lov å montere selv? Det er koblinger på vegg og sluk i gulv, så blir jo samme jobb som for dusjkabinett ( og forsåvidt vaskemaskin).


Må vel være lov å koble til dette selv? Eller hva sier ekspertene? Trenger du hjelp til å installere badekar ? Første steg er korrekt oppmåling.

Se her hvordan du gjør. For eksempel lurer jeg på om det er: - enkelt å installere det selv? Her finnes Gustavsbergs monteringsanvisninger for alle baderomsprodukter til nedlastning. For å gjøre det lettere, har delt opp monteringsanvisninger i ulike produktkategorier. Montering Nautic klosett.


Mounting Nautic toilet with Hygienic Flush and . Badekar finnes i mange størrelser og varianter, fra vanlig badekar til flotte boblekar. Blandebatteriet til badekar er normalt termostatisk blandebatteri med tappetut og hånddusjgarnityr. Når vi monterer boblekar, må vi følge monteringsanvisningen nøye. Vi driver og ser på en leilighet nå, men den har et så forferdelig stygt dusjkabinett , så det må uansett byttes ut, og jeg som har så innmari lyst på badeka. Har du et riktig romslig ba kan frittstående badekar være en fin løsning.


Noen vil hevde at et frittstående badekar er enkelt å montere , men det krever faktisk mer planlegging enn med innebygde kar. Du må tenke på sluk, plassering av termostatbatteri og synlige rør, for å nevne noe. Be derfor rørleggeren . Da er badekaret plassen – her kan du slappe av, dempe stress og pleie kroppen.

Det er imidlertid noen ting du bør tenke over når du skal velge badekar. I vår guide for kjøp av badekar forteller vi deg hva. OVV lanserer nå en ny hurtig montering av utvalgte vvs produkter til sansynlig Norges billigste priser på rørleggertjenester.


Endelig kan du få en rørlegger hjem til deg uten at det skal koste skjorten. Valg av badekararmatur vil avhenge mye av hvilke muligheter badekaret i seg selv gir. Det mest tradisjonelle vil være å montere badekararmaturen direkte på vegg, men det har etter hvert kommet flere alternativer. Har man et frittstående badekar , kan man for eksempel ha en gulvmontert frittstående badekararmatur. Handle basert på: Produktfilter.


Inden montering , kontroller at bade- karret ikke er blevet beskadiget under transporten. Læg et stykke pap eller lignende materiale på gulvet for at forhindre, at badekarret bliver ridset. Placér badekarret ovenpå, med bunden i vejret. Klarer du ikke å dusje i badekaret uten at du søler og spruter vann over hele badet?


Da trenger du en badekarvegg. En badekarvegg er en liten vegg som monteres på siden over selve badekaret for å ta i mot vannspruten fra dusjhodet. Badekarveggen er ofte gjennomsiktig, i plast eller glass, og den kan . Badekar, armatur, dusjsett og badekarvegg er kjøpt og ligger klart.


Gammelt utstyr er fjernet og det er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.