onsdag 29. juli 2020

Møbler til soverom

Stort utvalg senger og madrasser. Når du velger møbler for soverommet hos oss kan du la fantasien spille fritt og finne frem til unike møbler som gir deg den stilen du ønsker å få frem. Få det fint på soverommet ! Gjør soverommet ditt til et godt sted å være!


Uansett størrelse på seng eller soverom , du fortjener en god natts søvn!

Bufret Lignende Soverom. Soverommet er rommet der du slapper av og kobler ut stress og mas. Vi tilbyr et bredt utvalg av møbler til soverommet i . Besøk oss for å oppleve veldesignede soveromsmøbler til lave priser! Vi har alt fra senger og madrasser til garderober og mye annet i en mengde ulike stiler.


Alt fra senger og madrasser til garderober, belysning og oppbevaring. Kom innom å ta en titt! Alt av møbler - til riktig pris.

Innred soverommet slik du alltid har drømt om! Vi hjelper deg å velge riktig madrass og innredning til ditt soveværelse. SoftLine II overmadrass Jensen. Softline III overmadrass Jensen. JYSK har alt du trenger til soverommet.


Velg mellom Habitant (NOK 24- for år) og Habitant VIP (NOK 34- for år). Med Habitant- kortet har du alltid på alle interiørvarer, fast bursdagsrabatt på hele butikken, fri frakt over 20. Store ryddige flater vil umiddelbart lure øyet til å tro at rommet er større enn det er , så det er derfor en fordel at du har litt plass mellom møblene på soverommet.


Kjøp møbler som maksimerer plass. Skap helhet i soverommet ditt ved å kombinere garderobe og seng eller sengegavl fra Montana. Gavlen festes til veggen, og kan derfor benyttes til alle type senger.


Har du liten plass, kan en seng bygd opp av flere Montana moduler. Om Talgø - Kontakt oss. Her finner du informasjon om Talgø, vår historie, kontaktinformasjon, ledige stillinger og andre nyttige opplysninger.


Talgø er et konsern med mange prosjekter og er stadig i utvikling. Her er møbler til små leiligheter og til deg med liten plass.

Møbler til stue, resepsjon, møterom osv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.