torsdag 23. juli 2020

Kjøkkenredskaper

Kitchen Essentials Colours er en redskapsserie for alle som er opptatt av matglede og kvalitet. Denne serien er spesielt laget for et moderne kjøkken og belagte . IKEA › KjøkkenutstyrBufretLignendeSkrelle, stappe, presse, rive. Det er så mange ting du gjør med maten, og med de riktige kjøkkenredskapene til de forskjellige jobbene . Derfor har vi flotte, smarte og allside kjøkkenredskaper for alle problemer som man kan tenkes å stå overfor på kjøkkenet.


Sorter etter: Relevans, Pris høy-lav, Pris. Finn de rette kjøkkenredskapene som gjør matlagingen lettere.

Former og størrelser som dekker ethvert behov. Stilfulle redskaper med ergonomiske håndtak. Annerledes kjøkkenredskaper, kjøkkentilbehør og andre kjøkkenting som garantert liver opp blant alt rustfritt stål.


I tillegg til tålmodighet og en liten smule kunnskap når du skal sette i gang på kjøkkenet, kreves ikke minst ordentlig kjøkkenredskap.

Topp matlagingen med praktiske redskaper. Potetpressen, trakten og hvitløkspressen er svært nyttige til daglig bruk på kjøkkenet. Hos oss kan du få Kjøkkenredskaper levert hjem innen timer. Du finner alt det du har bruk for til din matlaging av bl. Samler Vintage og antikk Kjøkken Kjøkkenredskaper.


Husholdningssaks 23cm kjøkkenredskap 015090. Minimalistisk, flytende og buktende elegant er hvert del illustrerende for Georg Jensens filosofi om å forene kunst og funksjon for å gjøre . Slike produkter kan på sikt skade helsen din ved bruk, eller skade miljøet når produktene ender som avfall. Kjemiske stoffer i matemballasje eller kjøkkenredskaper kan avgis til maten. Det gjelder blant annet mykgjørere (ESBO eller ftalater) i plast og bly fra keramikk.


Swordfish kjøkkenredskap silikon (oransje) - Sett bestående av tre kjøkkenredskap i silikon. Pakken inneholder pensel, slikkepott og sleiv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.