fredag 24. juli 2020

Isola takshingel pris

Kan benyttes ned til 18° takvinkel, og ned til 15° takvinkel . Velg butikk for å se prisen i ditt varehus. Ideell for hus- og hyttetak. Gamle shingeltak kan også enkel.


Store felt med kraftkleber sikrerer rask.

Takshingelen har et unikt klebesystem og er lett å legge. Huseier Jan Thorleif Fuglesang, valgte derfor takshingel fra Isola ,. Isola har levert takshingel for krevende norske forhold i mer enn år. Nå kommer de med en ny asfaltkvalitet og tilbyr års garanti på sin nye . Avrivningsfolie på baksiden. I prisen for jobben så byttet han også vindskiene på den ene . Leveres i krympefolie-emballerte pakker.


Min mening er at å kjøpe takshingel fra Byggmax blir det samme som å kjøpe.

Jeg fikk en pris på 1pr mfor isola hos min lokale byggvare . Typegodkjent takshingel med skiferstrø, sort, år garanti, BE OM PAKKEPRIS VED KJØP AV KOMPLETT TAK ! Kontakt oss for bestilling. Skal det brukes varme til å klebe ned tungene? Nei, ikke i utgangspunktet.


Isola er nemlig tettest på taket i dobbelt forstand. Hele tiden letes det etter detaljer som kan forbedres. Norske værforhold gjør at taket skal motstå både frost, snø, regn, sol og ikke minst vind.


Icopal takshingel - Nor-Dekk fører to merker takshingel på lager: Icopal og Kerabit. Baros Selvbygger Overlag svart. Tak som är enkelt att lägga. Passar för tak från graders lutning. Andra tittade också på.


Shingel Nordic Mataki Svart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.