torsdag 23. juli 2020

Interiør bad inspirasjon

Feminine former på vask, badekar, speil og møbler gjør badet til husets sensuelle rom. Stadig flere av oss vil ha et personlig bad som også kan fungere som et slags SPA-sted i hverdagen. Trendene går bort fra.


Imset er interiørarkitekt med baderom som spesialfelt. Hun er stadig å se på de store internasjonale baderomsmessene, der hun henter impulser hjem til .

Vi har funnet et inspirerende utvalg til deg, enten du liker fargefriskt interiør eller minimalistiske . Foto: All Over Press Norway. Vi har delt inn vårens baderomstrender i tre stiler. Den enkle nordiske, den etniske og feminine og den maskuline 70-tallsstilen. Har du planer om å pusse opp badet i år?


Her finner du mer inspirasjon til stort og smått som gjør badet til et litt. Leter du etter inspirasjon til det nye badet ditt?

INR har inspirasjonen og kvalitetsproduktene for det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, . Her er et par tips til hvordan du kan utnytte plassen i små bad maksimalt. Mange spørsmål dukker opp når du begynner å søke inspirasjon : Hvordan skal du få . Hent inspirasjon i magasiner, bøker, butikker og på nettet. Vi har samlet en rekke tips og triks som kan hjelpe deg med å innrede badet etter.


Som alt annet som gjelder hjem og interiør er også innredning av baderom et område under stadig utvikling. Sigrid Aarønæs, medlem av Norske interiørarkitekters. Flere trender til inspirasjon : Tenk vintage, optiske geometriske mønstre som gir . Rød og rosatoner i alle varianter er helt riktig nå og skaper et lunt interiør.


Her får du lyst til å bli på badet hele dagen. Kjøp Interiør og Bad på nett - Bolina. Norges ledende livstilsbutikk på interiør og Bad.


Du kan få spa-opplevelse på eget bad med både små og store. Flotte farger og vakkert interiør er hovedsakelig til glede for synet, men. Vil du bare ha litt inspirasjon , anbefaler jeg deg en titt i inspirasjonsmagasinet vår som .

Slik får du særpreg på badet uten at det koster skjorta. Her er det brukt en malingsteknikk som gir deg speileffekt, tipser interiør -arkitekt Boris Miller. Planer om å pusse opp badet ? Les og få inspirasjon før oppussing. Terese Hjelm er visual merchandiser og interiørstylist i Ikea, og driver .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.