fredag 24. juli 2020

Inspirasjon tapet

Tapeter og tapetsering – på viivilla. Vi gir deg tips og inspirasjon til hvordan du selv kan sette opp tapet hjemme hos deg! Skal du male eller tapetsere stua? Få gode råd om maling og tapetsering av stue og bruk fargevelgeren for å finne riktig farge!


Soverom inspirasjon happy homes.

Denne nostalgiske tapet kolleksjonen inneholder et bredt utvalg av ruter, striper og . Tapet Jardin Chic fra fantasi Interiør. Hverdagsluksus rett på . Få tips, trender og inspirasjon til ulike typer tapeter - vinyltapet, fibertapet, papirtapet, tekstiltapet og våtromstapet - samt annen veggdekor, som folie og stickers. Har du lyst til å tapetsere, men er uskikker på hva slags tapet du skal velge?


Her får tips fra trendanalytiker Dagny Thurmann-Hoelseth. Det blir stadig mer populært å dekorere barnas rom med tapet , skal vi tro leverandørene.

For å gjøre valget lettere har vi samlet våre bestselgere innen tapetsegmentet på en og samme side. Kjøkkenløsningen gjør det lekende lett å lage middag sammen med barna. Bla i denne digitale tapetboken som sprudler av lekenhet.


Få mer informasjon om magnet- tapet i denne brosjyren . Er det mønstrete tapet , blir det gjerne en god del til overs, fordi man må kutte lengder for å få god rapport. Men hva skal man gjøre med restene . Se våre tapetfavoritter her! Velg en sprek tapet med eksotiske dyr, fargerike pasteller eller botaniske mønster. Grønn tematikk er populært, og vi ser mye inspirasjon fra naturen med . Gjestetoalett med stripet tapet som fondvegg.


Borås- tapet Garden er brukt i 2. Vil ha en mer varig sommerfølelse kan litt maling, tapet eller tekstil i dine. Med tapet kan du velge ulik atmosfære og stil. Inspirasjon kommer fra alle hold.


Det aller nyeste er å bruke tapeter som dekorasjon i stedet for kunst og malerier.

I våre tapetkolleksjoner, f. Se årets nye tapeter og få gode interiørtips til hvilket tapet som passer i. Kikk på nettet, magasiner og bøker for å hente inspirasjon og finne bilder av stiler, . Male panel i en matt finish blir vakkert. Med den nye Lady Supreme Finish Matt er det nemlig mulig å få matte panelvegger! Og vi har testet med stort hell. Rom er en populær kategori med fototapeter for alle slags rom og miljøer.


Photowall tilbyr høy kvalitet, rask levering og fri frakt. Har så lyst på halmtapet fra Biri. Fått tilsendt prøver og den er bare fantastisk. Skal være lysekte, lett å rengjøre og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.