torsdag 23. juli 2020

Inspirasjon interiør stue

Ute etter lekker inspirasjon til stue og oppholdsrom? Vi har samlet noen av våre absolutte favoritter på nett. Stuer som de fleste av oss bare kan . Er du interessert i interiør , bolig og DIY? Fra rotete stue til ryddig familierom .

Det gjør seg med forskjellige farger på spisestuestolene. Mange sier til meg at de aldri hadde kommet på å ha ulike stoler i spisestuen, men når . Ta en titt på artiklene våre og finn inspirasjon til solskjerming, gardiner, pynteputer, pledd m. Nå er det på tide å børste støv av interiør - interessen min! Vi har et stort kjøkken og en stor kvadratisk stue , så mulighetene er mange.


Det blir et par dager med inspirasjon , innkjøp og moro. Gå for én skulpturell lampe i interiøret , og gjør den til et blikkfang. I rom der mennesker både skal slappe av, hente energi og trives er det viktig å legge en gjennomtenkt plan, sier Laila Sjøholt i Mondo Interiør til .

I dagens interiørbilde kan vi ikke utpeke en spesiell trendfarge. Soverom inspirasjon happy homes. Spisestue etter oppussing . Glem hvit minimalisme og dus romantikk, skal du være trendy må de sterke fargene inn i stuen , sier interiørekspertene. Trenger du interiør inspirasjon ? Ideer og inspirasjon til hjeminnredning. Hei, Vi skal pusse opp stuen.


Hvis du ønsker et varig interiør , må du tenke godt gjennom fargevalgene. INSPIRASJON : Dette er bare noen av nyansene du kan la deg inspirere av. En stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og energisk . Er det et rom du oppholder deg lenge i, eller kommer stuen til å være lite i bruk? Kunsthøyskolen i Bergen.


Inspirerende bilder av stuer. En interiørdesigner og en interiørarkitekt gir sine beste tips for å oppnå zen-følelsen i sitt eget hjem. Bruk trendene bare som inspirasjon.


Gjør som du vil, det er ditt hjem og du som skal bo der.

Men jeg har jobbet mot strømningene i tiden. La kreativiteten blomstre! Få inspirasjon til ditt eget interiør , sjekk det siste av interiørtrender, og få kreative interiørtips.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.