mandag 8. juni 2020

Skapdører soverom

Vi bygger nytt soverom og skal ha en vegg med garderobeskap.

Er så usikker på om jeg skal ha skyvedører eller skapdører i det. Jeg har lett en del på nettet, og har så å si bare funnet . Har tenkt å få utnyttet den lille plassen som er. Er det noen som vet om skapløsninger som har skyvedører som .

BufretLignendeSTORT UTVALG: Gode priser og høy kvalitet på garderobe og garderobeskap. Om du er lei av soverommet ditt og ønsker et friskt og nytt uttrykk, finnes det flere enkle grep som kan gjøres. Men tror ikke det vil få samme finishen som selve skapene og de andre kommodene på soverommet.

Lyst og trivelig #soverom #hvit #garderobe #glass #skyvedører #oppbevaring #skap #skapdører #interior #elfa #interiordesign #design #organiser . Du kan også sette opp skapdører, som skjuler sengetøy og sommerdyner. Foreldresoverom etter oppussing soverom-forminsket. Skapdørene er malt i samme farge som veggen. Nina fra Stylizimo blogg har malt soverommet i det nye huset.


Følg med på bloggen, vi følger Nina under hele oppussingen. Naturlige materialer som bambus, egyptisk bomull og lin er mykt og deilig mot kroppen, og er særlig velegnet på soverommet på grunn av sine . Med fine bruktfunn fikk dette lyse og luftige soverommet en fransk touch. Skapdører med glass og gardin gir ekstra romfølelse, bryter opp og . Vi bruker 1/av livet ditt på å sove og i gjennomsnitt bruker vi til timer i sengen per natt. Selv om soverommet ditt ikke er et oppholdsrom . Entrè/gang, soverom, bad/vaskerom og stue/kjøkken.


Parkeringsplass i lukket garasjeanlegg og bod.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.