tirsdag 9. juni 2020

Monter parkett

Dersom du ønsker den unike naturlige følelsen, velger du parkett. Gulvene leveres ferdigbehandlet i mange forskjellige treslag, med flere typer overflatebehandling som gir en varm og lun overflate. Parkettgulvets hardhet, overflate og mønster varierer.


Vi har ulike tresorter i flere farger med forskjellige overflatebehandlinger. Parkett eik Alamo, 1-stav, castle med fas, live natural olje .

Gulvet kan legges i alle rom, bortsett fra vårom. Lange bord og fall down endelås gjør leggingen rask. Mer produktinformasjon. Tilbehør du kanskje trenger. Hvordan legge nytt gulv?


Gulvlegging er noe de fleste av oss enkelt kan gjøre selv. Se våre tips og råd om hvordan du får jobben gjort!

Se vårt gulvutvalg og la deg inspirere i vår gulvkatalog. Velg riktig gulvunderlag. Gulvunderlaget er avgjørende for hvordan du vil oppleve kvaliteten og gulvets levetid etter at . Parketten består av tre lag som ligger på tvers av hverandre for å minimere bevegelsene i gulvet. Limfritt 5G Clic lås sikrer rask og sikker legging.


Opus parkett er et naturpodukt. Overflate er ferdig overflatebehandlet med strøk AS (anti-scratch ) lakk, herdet ved UV-stråling. Dette garanterer en slitesterk overflate, enten med.


Riktig valg av gulv er viktig for helheten i rommet og skaper forskjellen i interiøret. Lakkerte gulv holder seg fine i mange år. Den silkematte overflaten gjør gulvet enkelt å holde rent. Et matt lakkert gulv ser ut som det er ubehandlet, men har tilsvarende slitestyrke som silkematt lakk. Med Woodloc 5S kan gulvet enkelt legges i . Vedlikehol Bruk tørrmopping eller støvsuging til rengjøring av parkett.


Ikke bruk for mye vann. Eventuelt søl på gulvet bør fjernes umiddelbart.

Mattlakkerte gulv vedlikehold med en Polish matt. Blanding av rustikk og natur sortering, som gir fargespill. Moderne 3-stav parkett med en gråbrun delikat farge som passer bra inn i de fleste miljøer.


Overflaten er oljet og trenger noe vedlikehold på steder hvor det er mye trafikk. Gulvet er varmt og godt å gå på, og man ser ikke riper like lett som på lakkerte gulv. Kombiner gjerne med 1-stav gulv i samme farge.


Vi viser deg steg for steg hvordan du går frem når du skal legge parkett - eller laminatgulv. Eik Concerto passer godt til den nordiske stilen. Gulvet er behandlet med live matt lakk og har matt overflate 3-stavs parkett i rolige sorteringer og lyse farger passer bra i denne stilen. Når proffene bytter gulv bytter de også lister! Les mer i Gulv og Vegg - katalogen.


STAV, HVITPIGMENTERT MATT LAKK. Fargevariasjoner i lamellene gir gulvet et vakkert og tidløst utseende. PARKETT EIK NOUVEAU WHITE. Kan monteres rett på stenderverk. Alle garasjer leveres med ferdig grunnet kledning i gran.


Husker ikke i farten hvor mye kvm dette utgjør, men lurer på om det ikke er ca 1kvm (x 40pak. Lassn kan nok korrigere meg om dette er helt på trynet). Her i Norge finner du den hos Montér og Trend - og enkelte andre byggvareforhandlere. Nest best er Junckers-parketten, som ikke skårer like godt på slitestyrke som Barlineken. Den er også dyrest (i Sverige).


Bo Andrén Norge AS er eneimportør av Junckers til Norge. Vi gjør oppmerksom på at prisene .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.