tirsdag 9. juni 2020

Jekketralle jula

Hydraulisk, helsveiset håndtruck med styreutslag på maks. Gummibelagte doble hjul foran, og PU-hjul bak. Prisen er pr stk, eks mva. Se Witres brede utvalg av palleløftere, gaffelløftevogner og elektriske jekketraller til gode priser, rask levering, ring oss, eller bestill på Witre.


Her dinner dere også høy frekvens av daglig pallehåndtering og butikkjekketralle og jekketralle med. Her en jekketralle som sist ble brukt for år siden, brukte den til å flytte paller med lecablokker på kjellergulvet.

Den har stått i kjelleren og er kun flyttet på. Den virka sist den ble brukt men må nok ha olje siden den måtte jekkes mye for å løfte opp hvis jeg ikke husker feil. Gis bort, bør være to da den må . Egnet til transport av paller med last opp til 1. Euro-paller skal lastes sidelengs, det gir stor stabilitet under transport. Et kraftig trekkøye plassert i fronten, så en med langsom fart har mulighet for å trekke jekketrallen under krevende forhold.


Gaflene kan justeres sidelengs. Trallefabrikken AS leverer et stort utvalg av produkter innen kategoriene traller, vogner, løfteutstyr og mye mer. Alt fra standard produkter til skreddersøm.

Kan man kjøre elektrisk jekketralle UTEN ståplattform uten å ha førerkort ? Det kommer an på hastighet, og hva den er definert som . Alle kapasiteter er oppgitt i løftekapasitet dette fordi trekkapasiteten varierer i forhold til vekt, helling og motstand. Dette er en trekkvinsj som leveres standard med styretablå og nødstopp. Jonex jekketrallestopper i gummi. Godt egnet for lastebil for å holde jekketrallen stabil. Norge › Helgeland › Nordland Bufret Multimaskin - verktøy, multimaskin, elektrisk, løfteutstyr, elektroverktøy, jekketralle , jekketraller , merkeverkste regntøy - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Jeg husker desverre ikke hva leverandøren het. Er det noen som kan hjelpe meg? Kjøpte en tonns jekk på Jula. Denne løfter ikke særlig høyt, den er jo nesten bare fylt med luft. De sparte vel på oljen.


Har prøvd å fylle olje på. Praktisk utstyr for dem som trenger ekstra støtte på oppunder tilhengeren. Enten for å kjøre opp last på hengeren eller for stabilisering ved plassering på oppdrag over tid. En del av våre skaphengerkunder monterer stk.


Alle varer med kjøp knapp kan bestilles og betales for online! Varer som har kontakt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.