torsdag 28. mai 2020

Sundolitt ringmur

Sundolitt Ringmur er et komplett ringmursystem som er enkelt å montere og gir meget kort byggetid. Ringmuren er forskaling, isolasjon og ferdig puss – i en . Sundolitt Ringmur er et komplett ringmursystem som er enkelt å montere.

Sundolitt Ringmur med Såleblokk har en rekke innebygde kvaliteter som bidrar til . Grunnforholdene må undersøkes nøye, dette for å få dokumentert fundamenteringsbehovet. Programmet velger automatisk bruk av såleblokk. Sundolitt isolasjon inneholder luft ved at lette og sterke celler kapsler luften inne.

Dette unike materialet med høy trykkstyrke og god isolasjonsevne er det . BufretLignendeTopplist brukes i toppen av Ringmur elementet på innsiden for å fylle ut den skråkanten som er der. Dette gjøres når man velger flytende gulv innvendig. Sundolitt Såleblokk er utviklet for å gjøre arbeidet lettere og for å sørge for god isolering i bruksfasen til bygget.


Sundolitt Ringmur er et komplett ringmursystem som er enkelt å montere og gir meget. Sundolitt Ringmur med Såleblokk har en rekke innebygde kvaliteter.

Produkter som Sundolitt KUB veggsystem og Sundolitt Ringmur bidrar allerede i dag til et lavere energiforbruk enn det som er påkrevd i byggetekniske forskrifter . Eg er på jakt etter anbud på å sette opp ringmur til hus (sundolitt el.). Her får du informasjon om forvaltning, drift og vedlikehold av Sundolitt produkter. I tillegg leverer vi direkte fra produsent til avtalt byggeplass til hele Sør Norge.


På forespørsel leverer Sundolitt Ringmur. Støping/pussing av plate innenfor Sundolitt ringmur. Vi er to vennepar som bygger to nabohytter i Damtjønna hyttefelt på . Lossing Søgne for ny enebolig sommeren 2014.


Sundolitt XPS og ringmur Sundolitt XPS 3BE Bruksområde: Telesikring og isolasjon for store krav til trykkstyrke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.