torsdag 28. mai 2020

Moelven brakke vekt

ByggModul AS er markedsleder i Norge. Denne brosjyren viser først og. Modulene har en vekt mellom 1og. På rigg med mindre brakke -enheter.


Konstruksjonen limes og skrues sammen, fuges og omrammes.

Den passer også godt som spisebrakke med dusjmulighet. Transportmål og vekt er oppgitt pr brakke. Pen og hel isolert kontainer brakke (lompe). Har en en Moelven arbeidsbrakke som fra tid til annen trengs å flyttes etter offentlig vei. Moelven brakke , manns kombi, stor Auksjonen avslutter 07.


Vi har prøvd å løfte den med vekt inn o den for år siden. Moelvenbrakke : Overnattingsbrakke for personer. For bruk som spiserom, oppholdsom, møterom, kontor etc.

Anbud Flytte moelvenbrakke med flatt tak mål mx m høyde ca 85. Kan besiktiges hos UCO Tønsberg . Magasin oM industriell bygging fra Moelven. Som anleggsbrakke transporteres vognene. Moelven -hus på hjul, altså en moderne utgave av en mobil brakke.


Träi seks etasjer gir samme vekt som et to etasjers bygg i betong. Kjøp og salg av ny eller brukt brakke - hall - container. Her har du en liste over alle nye eller brukte brakker - haller - containere annonser på Anlast. Trenger du en eller flere brakker på din arbeidsplass?


De er lett å stable og passer til forskjellige behov. Kontorløsning, toalett og tomme rom. Bufret Lignende Maskin nr. Hammersland utleie AS legger stor vekt på god service og fornøyde kunder.


Naboen gjekk for gjenbruk og bygde huset sitt på ei Moelven - brakke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.