onsdag 27. mai 2020

Stellekommode uten badekar

Jeg synes alle stellekommodene jeg liker har badekar under lokket. Det innbilder jeg meg må være ganske unyttig når ungen blir stor nok til å sprute og plas. Stellekommode med eller uten badebalje.


Vi kjøpte stellekommode med badekar og skuffer. Vesla var ikke så veldig begeistret for å bade i starten, så vi brukte det bare et par ganger .

Hvor lenge trengs stellebord? Graviditet, spedbarn og babytiden. Flere resultater fra forum. Jeg har ikke kjøpt stellebord ennå, lurer på hva dere har å anbefale? Har hørt at stellekommoder med badekar kan være upraktisk pga at det kan komme vann ned i skuffene, er dette tilfelle?


Og er det like greit å ha en . Hva stellebord bør man velge? Med skuffer og hyller har du alle nødvendigheter lett tilgjengelig, og unngår å la babyen ligge uten tilsyn.

Noen som vet om det finnes noe sånt? Bufret En hjelpende hånd til bleieskiftet. Og den er helt klart trygg, men man skal jo aldri forlate et barn på stellebordet eller snu seg bort uten å ha en hånd på barnet uansett.


Innmeldt: Innlegg: 295. Et praktisk stellebord til badekaret fra 2Me. Vaskebjørne Classic er et flott stellebord som tar lite plass på badet.


Det er enkelt å slå det opp når det ikke brukes og står stabilt på badekaret , uten å måtte festes i veggen. Anbefalt alder: fra 0- år. Her på Bekkestua startet uka uten stemme, og med fortsatt mye hosting. Blir lite søvn for tida.


Lurer på hvor jeg har lagt formen min altså? Har rota den skikkelig bort. Mens Ønskemamma jobber med å bli frisk fra sofaen ser jeg på litt utstyr på nett.


Det blir stellebor det er bestemt, men hvilket? Praktisk stellekommode med skuffer og låsbare hjul. Inkludert badebalje, stellematte og såpekopp. Er det noen her som har erfaring med stellebord med badekar ?

Jeg lurer på om du brukte badekaret som hørte til stellebordet. Jeg vurderer om jeg trenger stellebord med badekar. Vårt vanlige badekar er sånn ca en meter fra der stellebordet skal stå, og jeg tenker at egentlig går det kanskje an å bare ha . Badekaret kan brukes fra nyfødt opp til mnd. Dimensjoner kommode uten beholdere på siden (BxHxD): ca. Publisert av Andrea Nerli.


Kjøp splitter nytt stellebord hos FINN Shopping! Vi tilbyr produkter fra ulike butikker, og garanterer trygg handel. Varene sendes direkte til deg. Sammenfellbart stellebord med badekar m. Få dine barn - og babyprodukter levert på 3-dager fra Lekmer.


Ditt sted for alt du trenger til barnet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.