torsdag 7. mai 2020

Snekker narvik

Klikk for å ta en titt på våre hus. Vi starter på nye bad ca hver dag. Velkommen til Byggmester Liljebakk AS. Bad , samarbeid med Ofoten Rør. Vi bygger morgendagens bygg.


Gjennom mange år har bedriften vokst og i dag arbeider vi for private , næringslivet og offentlige kunder, sammen med utvikling av egne prosjekter, boliger og eiendommer for salg og utleie.

Sommervikar tømrer for Toma Facility Services AS, avd. Toma Facility Services AS, avd. Har du erfaring med tømrerarbeid og konstruksjoner og ønsker å utvikle deg til å bli ekspert på fuktteknikk og tørkemetoder?


Narvik Toma Facility Services AS, avd. Er du serviceinnstilt og løsningsorientert? Da er dette jobben for deg.


I Polygon løser vi det meste for våre kunder med hovedvekt på oppdrag etter skade på bygg og . Vi søker deg som er opptatt av faglig kvalitet, faglig og økonomisk resultat og profesjonell kundebehandling.

Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! Du er også vant til å ta og få ansvar. SNEKKER i NARVIK har aldri vært enklere! Snekker Per Per-Steinar Østensen.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Beskriv behovet ditt – trykk ” Register” så vil du bli kontaktet av flere snekker bedrifter. Du velger selv hvem du vil bruke.


Noen av de sentrale fagområdene er muring - maling - glassarbeid - rørlegger - blikkenslager og tømrer (bygnings- snekker ). Publisert av Systembruker. Enkel reparasjon av tak. Har reserveheller liggende. Tidligere har jeg selv utført reparasjoner ved hjelp av nye lektestykker, boring igjennom takhellene og stiftet disse med takstifter.


Sigill er levert av Experian.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.