torsdag 7. mai 2020

Pusse opp gangen blogg

Neste prosjekt her i huset er nok å pusse opp vindfang og hall. Det skulle vært gjort for flere år siden, men dere vet. De to har litt erfaring fra tidligere med oppussing, men å pusse opp et helt.


Disse spørsmålene bør du stille deg selv før du pusser opp entreen. Svarene gir deg en pekepinn på hvilke krav du bør stille til materialer, . Ah, det er godt å IKKE pusse opp !

Det var altså gangen og gjestetoalettet. Her er våre andre renoverte rom, noen av dem dokumentert, andre . Se den utrolige forvandlingen når Stylizimo pusset opp gangen i sitt nye hus! Du sitter og ser deg rundt i huset eller leiligheten din og tenker på alt du skulle hatt pusset opp.


Hadde du bare klart å kommet gang ! Pusset opp tre soverom, gang og trapp. Med et virvar av dører, skråtak og liten garderobeplass var hele etasjen kaotisk. Mange arbeidstimer senere er hele .

Hei alle, håper dere har en fin start på uken :) Dere som har fulgt bloggen min en stun vet. Hva bør man tenke på når man skal pusse opp gangen ? På bildet under ser dere trappen til loftet og den ytterste gangen ,. Skal du pusse opp , eller bare har lyst til å piffe opp stua eller soverommet? Da bør du ta deg en titt innom noen interiørblogger før du setter i gang. Hovedfokus på bloggen er interiør, men Elisabeth er hakket mer personlig . I gangen vil man kanskje at man skal føle seg velkommen. Bente Røysheim pusser opp to eneboliger og en hytte sammen med samboeren.


Den var en etasje lenger opp og den var nyoppusset. Rør på badet byttes ut, siste rest av tapet fjernes i stua, vegger sparkles og pusses på soverom og kjøkken. Blogger på heltid anettemarie. Det er noe helt spesielt ved å eie sin egen leilighet for første gang. Denne gangen hadde lite skapplass og trengte oppussing.


Alle er forskjellige, puss derfor opp etter dine behov ikke etter hva som er trendy eller kult. Franciskas Vakre Verden. En blogg om interiør, inspirasjon, DIYs, oppussing og livet generelt.


Gangen ser jo i grunnen veldig koselig ut, men kanskje ikke i helt vår stil.

Deretter tok samboer på seg oppgaven å pusse opp trappa. Men slik er det visst når man pusser opp. Tom må holde meg i ørene, for hvis ikke hadde det blitt en ganske kraftig utblåsning fra min side her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.