torsdag 21. mai 2020

Slipe ned parkett

Et parkettgulv kan bli som nytt om du sliper det. Du har slipt ned tregulvet – eller lagt et helt nytt – og nå vurderer du hvilken behandling som . Parkett: Her er det et slipesjikt av massivt tre på toppen.

Det første du gjør er å trekke opp eller dykke alle spiker og sku ned eventuelle skruer. I stuen og på kjøkkenet hadde gulvet blitt slipt ned for ikke mange årene siden, så overflaten var jevn, men med et lag lakk som måtte bort. Parketten trengs absolutt å slipes ned + få seg et par strøk med lakk (eller olje?). Samboeren min forhørte seg litt med broren sin som nylig .

Vi fant (som nevnt her) det gamle gulvet under laminatet i begge stuene. I stedet for å kjøpe gulv bestemte vi oss for å slipe ned det gamle og lakke det. For å få tilbake strukturen i gulvet er det sliping som er løsningen.


Olje trekker dypt ned i trevirket til gulvet og beskytter godt mot fukt. Vil du ha et nytt uttrykk på tregulv eller parkett, trenger du ikke. Da unngår du at smuss og skitt blir slipt ned i gulvet, noe som igjen medfører at . Har du et gammelt, slitt parkettgulv eller et godt gammelt heltre gulv gjemt under lag . Når du skal velge behandling på parketten er det altfor mye å velge blant.


Når parkett skal behandles må gulvet først slipes ned til bart treverk.

Manglende fagkunnskap kan ødelegge gulvet, og støve ned hele huset. Problemet er at vi kjenner parkettovergangene når vi går over gulvet. Vi lurer på om vi burde slipe det ne blir vi da kvitt dette . Derfor tilbyr vi Støvfri parkettsliping, og sliping av alle typer gulv til avtalt pris. Nittedal Gulvsliping på lager til de fleste treslag.


Parkett er jo ment å kunne slipes ned for så å lakkes på nytt. Jeg har hørt at man ikke bør gjøre dette selv siden det er ganske komplisert å få . Heldigvis ble vi tipset om et firma som kunne forvandle den parketten vi hadde. Vi endte dermed opp med å slipe ned gulvene i absolutt alle . Sliping og lakkering/oljing av parkett: kr 22- pr m2. Sliping og lakkering/oljing av Gran/Furu gulv: kr 24- pr m2.


Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Dyrt er det heller ikke, sammenlignet med å legge ny parkett på stuen. I tillegg må du slå eventuelle spikere i gulvet omkring millimeter ned med en dor. Sannsynligvis blir det LANGT penere med slipte gulv enn billig dritt-parkett.


Men skal et tregulv slipes ne så anbefaler også jeg at det blir gjort av fagfolk og . Har du et gammelt og slitt gulv, lønner det seg å slipe bort eventuell gammel lakk, og slipe ned gulvet til det er glatt og jevnt. Jeg skal ordne litt på et rom i huset, og trenger i den forstand litt veiledning. Gulvet som i første omgang skal taes er gammel lakk av noe . Denne behandlingen er altså det som lysner parketten etter at den er slipt ned og åpen for behandling/endring. Her er ikke støvsugerposen koblet til, og slipestøvet spres rundt.


For det er lett å slipe for mye, særlig om du har en tynn parkettvariant, og den . Galleri Hakk og små merker i gammel parkett kan slipes vekk og lakkeres. På tregulv vil for eksempel TreStjerner Parkettlakk bli for har mens på. Da unngår du at smuss og skitt blir slipt ned i gulvet, noe som igjen . Vi er Hovedsaklig et gulvsliperfirma, men påtar oss noe maleroppdrag og vi har ca. Vi sliper behandler alle typer tregulv, parkett, . Støvfri parkettsliping Støvfri gulvsliping Behandling av gulv Sliping av gulv Ski.


Det gjør at man ikke trenger å fjerne gardiner og ta ned bilder fra veggene. Gulvsliping Slipe ned og lakkering av parkett på ca. Parketten er forsøkt slipt men på grunn av gammel maskin ble ikke resultatet bra. Gulvsliping Slipe parkett i stua og gang + lakkering ca.


Eneste mulighet jeg ser for å fikse dette er å slipe ned og lakkere opp gulvet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.