fredag 15. mai 2020

Mini kjøleskap med glassdør

Kjøleskap med glassdør. Displaykjøleskap som enkelt kan brukes, plug-in modeller. Blir ofte brukt til drikkevarer som Cocacolakjøleskap eller Perpsikjøleskap. De modellene med hel sort dør.


Minibar - minikjøleskap.

På utkikk etter ny minibar,. Lite og praktisk minikjøleskap på 46L som kjøler fra til grader. Glass dør som gir god oversikt over innholdet. Bredde (mm): 46 Dybde (mm): 49 Høyde (mm): 79 Spenning: 230.


Noen produsenter tilbyr også integrering av det lille kjøleskapet i en kjøkkenløsning”, forteller Røseth. Er du opptatt av estetikk og design er det dessuten kommet mange kule versjoner av kjøleskap mini. Vi har for eksempel et retroskap som ser ut som det er tatt rett ut av 60-tallet, og et kjøleskap med glassdør.


Små og fine rustfrie kjøleskap til å ha under bardisken eller andre steder da det ikke tar mye plass.

Den ytre strukturen er laget av rustfritt stål, den indre strukturen av ABS. Dette skapet skiller seg ut ved å ha glassdør slik at du kan se hva som er inni, som gjør denne til et opplagt til baren. Scandomestic Cool Cube kan selvsagt også . Underbenk kjøleskap 1l.


M 2kan benyttes både som flaskekjøleskap og til næringsmidler, og er låsbart. Egner seg for steder med større forbruk. RCXG 2er flaskekjøleskap i budget Line serien og har digital styring og er låsbart.


Europas største elektrokjede. Gjør en god og trygg handel i vår nettbutikk. Lite, praktisk minikjøleskap på 46L som kjøler fra til grader.


Glassdøren gir deg god oversikt over . Velg blant et bredt utvalg av frittstående kjøleskap i mange størrelser og farger sostål, sort eller klassisk hvitt i alle høyder. Kjøp nytt kjøleskap fra Bosch, Siemens, Electrolux eller iiglo idag, og få din nye hvitevare levert på døra innen tre dager. Stillegående minikjøleskap på 17L i lekkert, hvitt design for praktisk oppbevaring av kjølig drikke. Innvendig LED belysning.


Her finner du hyller og utstyr til vinkjelleren, minibarer og minikjøleskap til hytta, utekjøkkenet eller gutterommet. Til bruk som minibar på hoteller, i båten, på hytta eller på gutterommet!

Thermoelektrisk kjølesystem med kjøling fra 5-grader. Kjøp Coca Cola kjøleskap på nett i nettbutikk. Selve kjøleskapet er colarødt og det er også hvit Coca Cola logo på siden. Ypperlig til Colabokser og øl i kjellerstue eller gutterommet.


Strømforbruk 1kwh årlig. Kompressorstyrt kjøling. Omhengslingsmulighet: Nei. Perfekt for vinfantasten! HMF46BSG MINI KJØLESKAP - 46L. Det kommer med glassdør og en lekker belysning .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.