fredag 15. mai 2020

Kule skrivebord

Bordlampen 2fra Lampe Gras (til venstre) ser ekstra kul ut på et skrivebord i betong. Slik lager du et kult og rimelig skrivebord med hyller av et reolsystem fra en byggevarehandel og avkapp fra en benkeplate. Noen som har bilder av noen kule hjemmekontorer/arbeidsplasser?

Fant virkelig ingen gode eksempler, men her er da . Finner du et kult og praktisk skrivebor er hjemmearbeidsplassen reddet. Se vårt sortiment av billige skrivebord for stasjonære PC-er til hjemmekontoret! Vi har arbeidsbord i en mengde ulike størrelser, designer og materialer.

Du kan bruke gamle bøker til å lage et skrivebord. Hos ROOMkjøper du designermøbler, lamper og hjemmeinnredning fra velkjente varemerker og formgivere. Kule Kidz - Skrivebord med ekstra hylle Dimensjoner: B 1H 1D 65. Windows har mange kule små funksjoner som du kanskje ikke er klar over.


Du kan lett flytte vinduer og apper fra ett skrivebord til et annet.

BumpTop gir deg et 3D-skrivebord med gulv og fire vegger. På den måten får du fem ganger så mye plass og mange smarte funksjoner til . Finn og lagre ideer om Kule Rom på Pinterest, verdens idékatalog. Design ditt eget kule skrivebord med hyller.


Han kikket inn i et kontor med to skrivebord og et stort arkivskap av metall. Endelig et program som gir deg den kule 3D-effekten og fire Windows-skrivebord. Med stilfulle treben i harmoni med skandinavisk design, blir . Her får du tips til masse lekne og kule detaljer til din arbeidskrok. Skrivebor 29kr, teipdispenser, 5kr, begge fra Vitra, . Vikkie Williams la ut mannens kule plan på bloggen sin.


Han hadde kjøpt inn tre IKEA-hyller og visste akkurat hva han skulle gjøre med dem. Det som er kult er at siste versjonen tar over gui-greia helt i XP og er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.