onsdag 20. mai 2020

Kjellergulv oppbygging

Overside av det gamle gulvet lå ca . Men da står jeg på uisolert og noe ujevnt betong gulv. Lurte på om noen hadde gode tips på hvordan jeg kan bygge opp gulvet (isolering etc.) . Har hugget opp gulvet for å flytte om på noen sluker samt at jeg . Gulv på grunn bygges opp med tanke på å oppnå lavt varmetap, god komfort og for å unngå fukt fra grunnen. God varmeisolasjon under gulvet vil bidra til å .

Skal du støpe nytt kjellergulv ? Illustrasjonen viser eksempel på oppbygging av gulv og vegg ved ombygging. Ombygging av kjeller til boligrom er bruksendring, og dermed . Det første du bør gjøre . Etterisolering av kjellergulv. Dersom kjelleren skal innredes, er det viktig å påse at kjelleren er tørr. Hvis kjelleren ikke er tørr må dette utbedres først.


Oppbygging av kjellergulv. En uinnredet kjeller kan bli til barnerom, ba tv-stue eller utleieleilighet.

Men pass deg så du ikke går i fuktfella. Ser det står masse på internett og ulike forumer om kjellergulv. Legger med en link fra Anticimex som viser anbefalt oppbygging i både ord . Like så viktig som å velge den gulvtypen eller det belegget som passer best, er det å undersøke undergulvet – det som skjuler seg under det gamle som skal sk.


Tips for å unngå skader i kjeller presentert for If av Anticimex. Mengdeberegning for avretting av gulv med Weber-produkter. Test vår nye kalkulator her. Utgraving av eksisterende kjellergulv og oppbygging av nytt gulv. Eksisterende gulv er ikke armert, isolert og mangler dampsperr.


Ved å isolere med ISODREN på utsiden av vegger og gulv vil man unngå fremtidige fuktskader. Dermed blir oppbyggingen over membranen også lettere. Denne anvisningen behandler ombygging av kjeller til boligrom i egen bolig, det vil si. Videre viser den fuktsikker oppbygning av gulv , vegger og overganger.


Innredning av oppholdsrom i eksisterende kjeller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.