mandag 20. april 2020

Strai kjøkken stavanger

Strai Kjøkken Stavanger finner du i nye lokaler i Torgveien 15A ved Kilden! Vi er stolte av våre nye flotte butikk og ønsker deg velkommen til en tur innom. Eik Shaker, beiset hvitpigmentert, en oppfriskning med olje må påregnes.

Benkeplater i sort naturstein mm tykk. Sider og dør for integrering av kjølehjørne. Avtale et uforpliktende møte med kjøkkenkonsulent.


Kontaktinformasjon for Strai Kjøkken Stavanger AS Stavanger, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Lurer du på noe så skriv gjerne på veggen. Vårt mål er at du hele veien skal bekreftes i at ditt valg av Norform som leverandør var riktig. Derfor lar vi kun fagfolk installere ditt kjøkken. Strai Kjøkken Stavanger AS er en av forhandlere i Strai Kjøkken AS.


Strai Kjøkken AS er en av Norges ledende produsenter av kjøkken, bad og garderober. Er du salgsorientert, og samtidig dyktig til å lede og motivere dine medarbeidere til å nå sine salgsmål? Vår Daglig leder flytter fra Stavanger, og vi søker derfor . Vi søker nå etter ny Daglig leder til Strai Kjøkken AS sin avdeling i Stavanger.


Uansett hvor du befinner deg i livet, har vi norskprodusert kjøkken, bad og.

Nytt lekkert kjøkken som er tegnet og levert av Strai Kjøkken i Stavanger til en . Strai Kjøkken Stavanger AS fra , Rogaland. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi har Informasjon og regnskapstall for bedrifter i bransjen Kjøkkeninnredning - Forhandler i Rogaland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.