mandag 20. april 2020

Overflatebehandling av stål

Fagstoff: Produkter i forskjellige typer metaller og tre blir overflatebehandlet for å oppnå beskyttelse og/eller en varig og pen overflate. Vi har tilrettelagt for ulike typer overflatebehandling av stål/metall. Vi har pulverlakkanlegg der vi kan lakkere deler, ovnen .

Contiga utfører overflatebehandling av stålkonstruksjoner i tråd med NS-EN 1090-og. Contiga leverer stål som er: Farget i ulike farger . Spesialister på overflatebehandling av metall. Norsk Overflate Teknikk består av flere selskaper som sammen.

Overflatebehandling av stål gir flotte fasader . For mer informasjon om overflatebehandling av stål og platearbei ta kontakt med MAR-KEM AS. Målsetningen med aktiviteten : Etablere en oversikt over problemstillinger knyttet til overflatebehandling av stål. Det norske veinettet har et stort antall bruer med hovedbæresystem av stål, i tillegg er mange sekundære bruelementer som eksempelvis rekkverk i stål. Belegningsteknikk AS utfører overflatebehandling av stål for hele landet innen: offshore, næringsmiddelindustri, bilindustri, forsvaret, legemiddel og flyindustri. FARTØYVERNSENTRENES FELLESRÅDS INFORMASJONSARK.


Overflatebehandling Stål - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Varmgalvanisert stål, overflater av aluminium og rustfritt stål. Eloksering, også kalt anodisering, av aluminium anvendes i dag innen alle former for arkitektur; bil, båt, bygg, tekniske .

Vi utfører overflatebehandling/syrebeising av rustfritt stål i alle kvaliteter. Ved syrebeising gjenopptas korrosjonsbestandigheten (de rustfrie egenskapene) etter . Dette kapitlet omfatter de viktigste kravene til overflatebehandling av. NS-EN ISO 8502-9: 200 Forbehandling av stål før påføring av maling . Vi har gjennom år hatt et nært samarbeide med Gundersen Galvano A/S, som er ledende i bransjen når det gjelder overflatebehandling av stål og aluminium. Beising av Duplex/ rustfritt stål (AISI 316L, AISI 304L) utføres med saltpeter/ fluss syre.


Beising er spesielt viktig ved videre bearbeiding, knekking og sveising. Pulverlakk er en svært miljøvennlig overflatebehandling som sparer både ansatte. Som leverandør av komplette utrustninger til industrien er vi godt kjent med de forskjellige krav som kan settes til overflatebehandling av stål.


Ankerløkken Agri as - Overflatebehandling av stål brukes normalt for å forbedre korrosjonsmotstanden slik at et gitt motstand oppnås.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.