mandag 6. april 2020

Parkett leverandører

Kjente merkevarer fra kvalitetsleverandører som Kährs, . Gjennom et godt samarbeid med våre leverandører kan vi tilby et gulvsortement med bredde og kvalitet. Alle produsentene har lang erfaring . ParkettPartner tilbyr valgmuligheter innen tregulv og parkett , skreddersydd individuell smak og utfoldelse. Levering og montering av tre og parkett.


Du kan stole på at parketten kommer fra leverandører og produsenter som er fokusert på kvalitet.

Vi har et bredt utvalg med parkett i både mørk, mellombrun og . Stort utvalg 1-stav parkett fra kjente europeiske produsenter og leverandører til svært lave og konkurransedyktige priser. Våre parkettgulv tilbys i Eik, Ask og Furu. Her kan du lese mer om våre leverandører. HARO er Tysklands største produsent på parkett , laminat og designgulv. Familieforetaket har drevet med . Som din totalleverandør av parkett og tregulv, hjelper vi deg med alt fra valg av parkett , til montering og behandling.


Besøk vårt showroom på Skøyen!

Markedsledende leverandør av vakkert og solid kvalitetsgulv. Parkett og tregulv av høy kvalitet, produsert i Europa. Finn ditt gulv og la deg inspirere.


Et parkettgulv fra Karelia gir deg trygghet, kvalitet og et gulv med lang levetid du lett blir glad i. Karelia Parkett var opprinnelig et familieeid finsk selskap med lange tradisjoner. Bedriften har et bredt sortiment av parkett , vinyl og laminat. Bygger'ns leverandører av parkett - Boen og Kährs. Våre leverandørere - Boen og Kährs - har parkett i mange farger og utførelser, til meget god kvalitet. GULVKOMPAGNIET AS er Norges ledende leverandør av utstyr og rekvisita til profesjonell sliping, legging og behandling av tregulv og parkett.


Denne hjemmesiden viser deg kolleksjoner av parketter utstilt i Trondheim fra Timberwise, WOODlife og Bolefloor. BerryAlloc tilyr også et stort utvalg Parkettgulv og Click Vinyl gulv med et utvalg av lister og annet tilbehør. Noen leverandører har alt!


Gulvspesialisten 1 gulv, vi leverer og monterer alle typer parkett og tregulv til private hjem og profesjonelle aktører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.