torsdag 23. april 2020

Kule kjøkken

Her får du et knippe kule , koselige, stramme og gjennomtenkte kjøkken til inspirasjon! Gulvet: Hvis du har en åpen kjøkkenløsning, kan det være en smart idé å legge et gulv på kjøkkenet som skiller seg fra gulvet i det tilstøtende rommet. Det markerer på en subtil måte kjøkkenet som egen sone, og i tillegg kan det ha en praktisk funksjon.


Et tips er å velge et praktisk gulv . Et kjøkken trenger fornyelse med jevne mellomrom, og enten du har tykk eller tynn lommebok, vil du her finne inspirasjon til kjøkkenfornyelse. Historien om det kule kjøkkenet.

Knud mente at det måtte kunne gjøres på en . Finn ditt nye kjøkken hos Kvik. Hos Kvik finner du kjøkkener der mulighetene nesten er uendelige. La oss hjelpe deg videre med kjøkkendrømmen din. I et ellers fargeløst kjøkken har eierne vært modige med veggen over kjøkkenbenken.


Sprutsonen er dekket av lavastein i støvete blå og grå farger, sammen med moderne metrofliser i hvitt og svart. Veggen over er malt i en dyp gråblå farge som heter Kul og er fra Dyrup. Ting har et stort utvalg av ekstra kule og morsomme kjøkkenting.


Svart er ganske vågalt å velge som farge på hele kjøkkeninnredningen.

Men med en frisk og lysere farge som kontrast, letter det hele inntrykket. Fernlund and Logan Architects. Det gamle kjøkkenet ble som nytt med frisk tapet, stilig vinyl og smårutete fliser.


Kjøkkenet er stedet i huset vi tilbringer mest tid sammen, og dermed er det viktig at det er trivelig å være i, så vel som funksjonelt. I år er grått, blått og kobber blant de store trendene på kjøkkenfronten. Dessuten er kontraster kult.


Nytt og gammelt går sammen og fremhever hverandre, og harde materialer . Vi selger ikke kjøkken , men derimot alt det som gjør kjøkkenet morsomt! Annerledes tilbehør, redskap og ting som garantert liver opp kjøkkenet. Cakepops er noe av det hotteste og morsomste innen baking for tiden! Kort fortalt er det kjærlighet på pinne-kake pyntet etter din egen fantasi.


Kvik er uten tvil en kjøkkenprodusent som alltid følger med i tiden og som ligger i forkant av trendene. I kombinasjon med et lavt prisnivå gjør dette at de lever opp til sitt eget motto om at alle har rett til et kult kjøkken. Og tar du turen innom Kvik Skøyen kan du nå oppleve de siste nyhetene fra den danske kjøkkeneksperten! Det å kjøpe et kjøkken er ikke det samme som å kjøpe et par sko.


Det er ganske vanskelig å bytte om du ikke liker det. Så for å sikre optimale forhold for planlegging og inspirasjon har Kvik utviklet Kvi. Markedet tilbyr et bredt utvalg av kjøkkenfliser, plastpaneler, systemer og bakgrunnsbilder, så det er ikke vanskelig å velge den som passer best til kjøkkenet ditt.


Vi håper å hjelpe deg med valget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.