torsdag 23. april 2020

Hvit pyntestein

Dekorativ hvit marmor som lyser opp blomsterbedet. Kan også fint brukes i krukker, langs husveggen, i lyskassa i . Dekorstein er prikken over i'en og mye brukt i hagedesign.

Det finnes utallige muligheter og det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan lage i hagen. Grunnet høyt salg, har vi nå ukers leveringstid på dette produktet. Dekorstein hvit, kg sekker, leveres i til mm, og til mm.


Pyntestein er perfekt til å dekorere i be blomsterpotter, blomsterkasser, langs huset eller som bordpynt.

Pyntestein finnes i flere ulike fargevarianter. Dekorstein i hvit marmor kan med fordel brukes hvis man vil ha et levende utseende med sender tankene mot sydligere breddegrader - den klarhvite steinen er . Pyntestein, eller ofte benevnt som dekorstein lagerføres i sort og hvit tromlet marmor og. Den hvite marmoren er Bianco Carrara med innslag av grå farger.


Aaltvedt dekorstein Arctic white tromlet marmor 40-60.

Artic white tromlet marmor fra Bergamo-området i Italia. Kan også fint brukes i krukker, langs husveggen, i lyskassa i kjellerv. Dekorstein White Tromlet 25-Hvit Dekorstein Pyntesingel Aaltvedt Stein.


Marmor er en relativt bløt stein og kan dessverre bli misfarget av underlag eller . Hvit marmor er den vanligste fargen, men du kan også få fargene sort, rød og grønn. Disse fargene er tatt ut fra spesielle årer i fjellet. Legg stein på krukken som tyngde og dekor, og for å redusere fordamping. Hvit marmor er den vanligste fargen, men du kan også få fargene sort, rød og . Størrelse: mm Enhet : sekk Antall pr pall: Volustk Forpakning: Kasse Vekt pr vol: Vekt pr . Det å bruke dekorstein i hagen er vakkert.


Steinen gir liv til stier og sitteplasser, gir farge til dammen, lyser opp mørke plasser og fremhever vekster . Dekorasjonsstein 1408 Hvit, 12–mm, kg. Beklager, det finnes ingen produkter som matcher ditt søk. Pyntestein, eller ofte benevnt som dekorstein lagerføres i sort og hvit tromlet marmor og leveres i sekker a kg. Har laget noens tier rundt huset, Å er på jakt etter hvit \ lys singels.


God å gå på barbent, har mange lyse/hvite stein som har kommet fram . HVIT PYNTESTEIN Str: 20-mm, 40-mm, 100-2mm. Her var planen å legge duk, og hvit dekorstein oppå, men syna det ble litt. Er ikke helt sikker på hvor mye stein jeg hadde trengt, men når en . DEKORSTEIN Fargene gulmelert og svart/hvit melert finns på lager i dimensjon 16-mm.


Norges ledende nettbutikk for salg av elvestein og andre stein produkter til. Skifer Produkter kan kjøpes KUN direkte fra Solesnes Stein As - vi selge ikke disse produkter via forhandlere. Alle skifer produkter er frost sikkert og slittesterk og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.