onsdag 22. april 2020

Knx produkter

Gira KNX-systemet gir mulighet til perfekt integrasjon av forskjellige apparater, noe som sikrer et bredt funksjonsmangfold. KNX-produktene utveksler informasjon direkte, dvs. Alle produktene er likeverdige, ingen produkter har høyere prioritet enn andre .

Informasjon om de nyeste EIB/KNX-produktene. En bolig med KNX Smarthus er energieffektiv og trygg. Den forenkler hverdagen og gir deg høy komfort og stor fleksibilitet gjennom hele livsløpet.


HDL utvider stadig vår serie med KNX produkter, og er en stor produsent med kunder i land.

Vi er også produsent på såkalt OEM basis, som . Om du bygger nytt så varför bygga in gammal teknik? Med en KNX anläggning så tar du din fastighet in i 2000-talet med påföljden att . Vi tilbyr produkter som styres via den åpne standarden KNX, som gjør at man ikke er låst til et system. Du kan finde alle KNX produkter i vores online katalog under. LK katatelligente systemer KNX. Nye KNX produkter for enklere fjernstyring.


MATERIELL Det blir mer og mer vanlig å styre lys, varme og persienner i alle typer bygg. Liker eibmarkt veldig godt, men de har ikke ale typer produkter, savner blant annet bilton, vimar og weinzierl.

Nyhet: Følg linken til vår nye software for merking av produkter i Solo og Triton serien. I den här listan kan du hitta nya KNX produkter som har kommit till marknaden. Vi importerer og distribuerer KNX bygningsautomasjons produkter, multiromsystemer, custom install høyttalere og digital signage produkter til proffmarkedet.


KNX er smart styring av komplekse bygninger, omtrent hva smarthus-begrepet er. Dessuten er Moss Elektro fleksible på hvilke KNX-produkter vi kan tilby. KNX er en åpen standard som utvikles av over 1ulike produsenter av styresystemer. Du kan dermed velge fritt blant leverandørene av KNX produkter og . KONNEX garanterer at produkter fra de forskjellige produsenter virker sammen.


Det finnes over 3produsenter, og over 70KNX-produkter. Det blir mer vanlig å styre lys, varme og persienner i alle typer bygg. ABB har nå lanset to nye produkter, IPS/S 3.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.